Dinamo Bukarest – Veszprém Tippek december 15. 18:45

Dinamo Bukarest – Veszprém Tippek december 15. 18:45

November végén nem várt pofonba szalad bele a Veszprém (7-1-1) Zágrábban, ahol 29-26-ra kapott ki a BL-ben. A Dinamo Bukarest (4-2-3) jó formát mutat, tudniillik már 4 meccs óta veretlen ebben a sorozatban, azaz illő komolyan venni…

Borzasztóan nehéz mérkőzés vár a Veszprémre, az a Dinamo Bucuresti lesz Momir Ilics csapatának ellenfele, amely már Magyarországon is meg tudta nehezíteni a bakonyi sztárcsapat gondját. Xavi Pascual személyében egészen kiváló edző ül a bukaresti csapat kispadján, aki kellemetlen stílusú és nagyon veszélyes csapatot épített. Az pedig óriási kérdés, hogy Jahja és Lauge hiányában a Veszprém mennyi variációs lehetőséggel rendelkezik majd a belső posztokon.

A 3. fordulóban Veszprémben 3 gólos hazai diadal született (33-30), ám az első félidőt a Dinamo Bukarest nyerte 17-15-re. A Dinamo Bukarest a mostani BL-szezonban minden meccsén legalább 27 gólt szerzett.

Eddigi 9 BL-meccsén a Veszprémnek átlagosan 61,3 gól, míg a Bukarestnek 60,6 gól született. Legutóbb a Wisla Plock elleni BL-meccsen P. Nenadic 9, A. Nilsson 5, míg M. Strlek 3 gólt szerzett.

Dinamo Bukarest - Veszprém Tippek

Hendikep CS Dinamo Bucuresti +3.5

SZORZÓ 1.52

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!