Dél-Korea – Portugália Tippek december 2. 16:00

Dél-Korea – Portugália Tippek, forma és statisztika. A már továbbjutott Portugália ellen csak a győzelem jöhet szóba Dél-Korea számára, de még ebben az esetben sem biztos a helye a legjobb 16 csapat között. A saját feladatukat megoldják az ázsiaiak a harmadik körben?

Fogadj sikeresen a 2022-es Labdarúgó VB fogadási tippekkel! Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Dél-Korea - Portugália Tippek

A portugál válogatott messze nem játszik olyan jól, mint amilyen erős a kerete, de rutinos résztvevőként így is egyike annak a három csapatnak, amely már két fordulót követően továbblépett két győzelmének köszönhetően. Ennek fényében az sem lenne meglepő, ha – a címvédő franciákhoz hasonlóan – amolyan cserecsapattal állna fel a dél-európai gárda az utolsó szalmaszálba kapaszkodó dél-koreaiak ellen.Az nem kérdés, hogy legerősebb összetételében Portugália erősebb az ázsiai riválisánál, de a franciák Tunézia elleni veresége megmutatta, hogy egy összeszokatlan és kevéssé motivált tartalékos együttes kevésnek bizonyulhat egy szerényebb képességű, ámde továbbjutásért küzdő alakulattal szemben.

Márpedig a megalkuvást nem tűrő dél-koreaiak támadni fognak, mivel számukra csakis a győzelem érhet továbbjutást. Eddig vegyes a kép róluk, mert bár egy kifejezetten rossz meccsen örülhettek az Uruguay elleni 0-0-nak, ugyanakkor a folytatásban sokkal jobb játékkal alulmaradtak a számukra ki-ki mérkőzésnek számító Ghánával szemben.Az összecsapás kimenetele leginkább tehát a Portugália hozzáállásától függ, mert ha ugyanúgy ellazsálja az utolsó fordulót, mint a franciák, akkor akár a győzelemre is lehet esélye a Koreai Köztársaságnak, ellenkező esetben ezt viszont nehéz elképzelni.

Dél-Korea - Portugália Statisztika

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Dél-Korea - Portugália Tippek

Portugália
SZORZÓ: 1.85

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

Figyelem! Ha feliratkozol az alábbi fogadóirodák bármelyikénél, INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 90%. csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!