Dél-Kórea -Németország, a németek számára csak a 3 pont számít

Dél-Kórea -Németország, a németek számára csak a 3 pont számít
A Dél-Kórea -Németország mérkőzésen nem is kérdés a győztes kiléte, szerintünk a németek simán nyerik ezt a találkozót. Dél-Kórea nem rendelkezik olyan kerettel és erőforrásokkal, hogy keresztbe tegyen Németországnak, játékosai nagyrésze a saját bajnokságukban játszik.

Coreea de Sud vs Germania  Kazan Arena
Június 27.-én 16:00 órától láthatjuk a csoportmérkőzések egyik legkiegyensúlyotantlanabb mérkőzését, a Dél-Kórea -Németország találkozót.

Egymás elleni találkozók
Németország mindkét hivatalos taélkozót megnyerte Dél-Kórea ellen, 1994-ben 3-2-re, és 2000-nem 1-0-ra. Ezek ellenére, az utolsó találkozót, ami egy barátságos mérkőzés volt, a dél-kóreaiak nyerték 3-1-re.

Dél-Kórea -Németország tippek
Németország szorzója győzelem esetén 1.28, de egy nagyobb szprzó érdekében, mi azt a tippet válasszuk, hogy mindkét csapat NEM szerez gólt. Hogy Németország látványos meccset produkál-e vagy sem, az még ezután dől el, de nem hinnénk, hogy gólt kap Dél-Kóreától.

 FOGADJ MOST   OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
 MalinaSports                 MalinaSpports

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország, F csoport, Oroszország ,Dél-Kórea, Németország

Powered by Live Score & Live Score App