Dánia – Magyarország Tippek január 25. 18:00

Dánia – Magyarország Tippek január 25. 18:00. A Bayern Dánia – Magyarország mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni! A 2020-as Eb-n ugyan a csoportkörből sem jutott tovább a magyarokkal ikszelő Dánia, ám egy évre rá már világbajnoki címet ünnepelhettek az északiak. Megszorongathatjuk a horvátok elleni döntetlent leszámítva csak győzelmeket arató dánokat?

Dánia - Magyarország Tippek

A legutóbbi két világbajnokság győztese természetesen esélyesnek számít a magyar válogatott ellen, de miben bízhatunk?A magyar válogatott számára innentől minden plusz, gondolhatjuk, és ez természetesen így is van, de abban azért biztosak lehetünk, hogy a csapat megpróbálja majd megugrani azt a lécet, ami a korábbi generációknak sem sikerült. A magyar válogatott ugyanis rendre az 5-10. hely között végez az vb-n, a legjobb négy közé jutás mindössze két alkalommal sikerült, még az előző évezredben.

Ebből a szempontból persze most sem lesz egyszerű dolga a magyar válogatottnak, hiszen a legutóbbi két világbajnokság győztese, Dánia lesz Chema Rodríguez együttesének ellenfele. A dán válogatott magabiztosan győzte le Egyiptomot a középdöntő utolsó fordulójában, így szerezve meg a csoportja első helyét, amivel elkerülték Svédországot is. Ettől függetlenül a dán válogatott nem mehet biztosra a magyar együttes ellen, ennek pedig az az oka, hogy az elmúlt évtizedben a magyar csapat kétszer is meg tudta lepni a dán válogatottat. A 2017-es világbajnokságon és a 2020-as Eb-n sem sikerült nyernie a skandináv csapatnak a magyarok ellen.

Ezeken a mérkőzéseken a mieink meg tudták törni az ellenfél játéktempóját, ami leginkább az alacsony gólszámban mutatkozott meg.Persze egy ellenfél is lesz a pályán, amely remek formában van. Mathias Gidsel és Simon Pytlick gyors és kiismerhetetlen átlövőjátéka vagy épp Mikkel Hansen játékintelligenciája a legtöbb ellenfelet megoldhatatlan feladat elé állítja.

Az persze nem lehet kérdés, hogy a dánok – talán a beálló kivételével – minden poszton sokkal jobb játékosokkal rendelkeznek, ám az mindenképpen segíthet a magyar csapatnak, hogy a tét már lekerült az együttesről, a célkitűzést elérte a csapat, ez a pozíció, ez a szerep pedig mindig segíteni szokott a magyar együtteseknek.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Dánia - Magyarország Tippek

alatt 63,5
SZORZÓ: 1.50

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!