Dánia – Ausztrália, a dánok győzelmére tippelünk

Dánia – Ausztrália, a dánok győzelmére tippelünk
Dánia célja továbbjutni a csoportból, ehhez pedig szüksége van a 3 pontra Ausztrália ellen. Ezen a találkozón a dánok győzelmére fogadunk, mive jobb, európai szintű játékosokkal rendelkezik.

Danemarca vs Australia    Samara Arena

A Dánia – Ausztrália mérkőzést június 21.-én rendezik 14:00 órától a Samara Arena-ban.

Egymás elleni találkozók
Az első egymás elleni találkozó a két válogatott között 2007-ben történt, akkor Dánia nyert 3-1-re. Három évvel később az ausztrálok megbosszulták vereségüket és szűkősen, de győztek. A legutóbbi találkozó 2012-ben vol, akkor újból a dánok nyertek 2-0-ra.

Dánia – Ausztrália tippek
Dánia szorzója győzelem esetén 1.75, és kicsit nagyobb szorzóra számítottunk, de még így is erre a tippre fogadunk. Ausztrália bajnoksága gyenge, a játékosai pedig, akik nem a bajnokságban játszanak nem a legjobb szintet ütik.

  FOGAD MOST           OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
   Unibet                                         Unibet

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,B csoport, Dánia – Ausztrália

Powered by Live Score & Live Score App