CSM Bucuresti - Ferencvárosi Tippek - Kézilabda Bajnokok Ligája február 21. 17:30

CSM Bucuresti – Ferencvárosi Tippek – Kézilabda Bajnokok Ligája február 21. 17:30

Kézilabda Bajnokok Ligája: Szerezz 3500 Ft ingyenes fogadást

Nem csak labdarúgásban mérik össze erejüket a legjobb európai klubok, hanem kézilabdában is. Ezen a héten sem maradunk kézilabda Bajnokok Ligája meccsek nélkül, ráadásul most az urak mellett a hölgyek is játszanak. Szerda este a Szeged nyitja a sort, majd szép sorban jön a többi magyar klubcsapat: pályára lép az FTC, a Veszprém és természetesen a Győr is.  

Köss előzetes fogadást legalább 3500 Ft értékben kézilabda Bajnokok Ligájára és 3500 Ft értékű ingyenes fogadást adunk, melyet felhasználhatsz bármilyen kézilabda mérkőzésre!

Így működik: 

1- A részvételhez nem szükséges feliratkozni. 

2 – Fogadj legalább 3500 Ft értékben férfi kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre előzetesen.  

3 – A minimum odds 1.40. 

4 – Az ajándék ingyenes fogadás szabadon felhasználható bármilyen kézilabda meccsre.

CSM Bucuresti – Ferencvárosi Tippek – Forma

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

CSM București FTC-Rail Cargo Hungaria élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 21.2.2020. -án/-én 17:30 -kor a Sala Polivalenta din Bucuresti stadionban, Bucharest, Romania Champions League Women, Main Round Gr. 1 – International -ban/-ben.
CSM – Ha a szorzó értéke 1.20 az esély a győzelemre 83%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 65%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
CSM București az előző mérkőzést az CS Mioveni ellen játszotta (Cupa Romaniei, Women), az eredmény: 14 – 34 lett (CSM București nyerte a mérkőzést).
Ferencvárosi az előző mérkőzést az Siófok KC ellen játszotta (NB I, Women), az eredmény: 24 – 26 lett (Siófok KC nyerte a mérkőzést)

CSM Bucuresti - Ferencvárosi Tippek

TIPPEK

Bónusz

Freebet

Gólok száma – Alatt 54.5

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

3500 HUF FREEBET

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.
Post Views: 141
Powered by Live Score & Live Score App