Csehország – Moldova Tippmix Tippek – november 20. 20:45

Csehország – Moldova Tippmix Tippek – november 20. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Csehország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Moldova egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Csehország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Csehország 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Moldova pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Csehország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Csehország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lengyelország vagy a Feröer szigetek. A Moldova pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lettország, a Kazahsztán. Csehország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Csehország – Moldova Tippmix Tippek – november 20. 20:45

Felett 2,5
SZORZÓ: 1.74

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!