Crystal Palace – Chelsea Tippmix Tippek – február 12. 21:00

Crystal Palace – Chelsea Tippmix Tippek – február 12. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (15:3).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Crystal Palace stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Chelsea csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben a Crystal Palace kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea kétszer nyert idegenben és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a Crystal Palace sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Crystal Palace 3 győzelmet, 3 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez alapján a Chelsea szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton, a Sheffield United vagy a Brentford. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, a Burnley vagy az Aston Villa. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bournemouth, az Everton vagy a Tottenham. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Wolverhampton, a Newcastle United vagy a West Ham United. A Chelsea csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Crystal Palace – Chelsea Tippmix Tippek – február 12. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.76

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!