Crystal Palace – Arsenal Tippmix Tippek – augusztus 5. 21:00

Crystal Palace – Arsenal Tippmix Tippek – augusztus 5. 21:00

FELEDTETIK A LEGUTÓBBI KUDARCOT?

Fővárosi összecsapással indul útjára a Premier Liga 2022/23-as szezonja, ahol a papírforma alapján a nyáron remekül erősítő Arsenal az esélyes, ám az Ágyúsok az előző idényben csupán egy pontot gyűjtöttek a Crystal Palace ellen, és áprilisban itt 3-0-ra kikaptak…

A két csapat utolsó három egymás elleni bajnokiján a következő gólszámok születtek: 4, 4, 3.

Az Arsenal az utolsó 17 bajnokiján egyszer sem játszott döntetlent (ezeken a találkozókon a mérlege: 11-0-6 volt). Az észak-londoniak a nyári felkészülés során sem ikszeltek, így legutóbb januárban fordult elő, hogy két félidő alatt nem tudtak döntésre vinni egy mérkőzést.

A Crystal Palace az utolsó hat hazai tétmérkőzésén egyetlen gólt sem kapott, és ezekből négyet megnyert.

Az Arsenal utolsó 14 bajnokiját az a csapat nyerte, amelyik a találkozó első gólját is szerezte.

Crystal Palace – Arsenal Tippmix Tippek – augusztus 5. 21:00

 Arsenal

SZORZÓ 1.84

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF