Coventry – Bristol City Tippmix Tippek – augusztus 10. 20:45

Coventry – Bristol City Tippmix Tippek – augusztus 10. 20:45

LESZ ADOK-KAPOK?

Az Angol Liga-kupa első fordulójának négy olyan párosítása van, ahol két másodosztályú csapat találkozik: ebből az egyik a Coventry – Bristol City mérkőzés, amelyet a Burton stadionjában rendeznek majd. Az elmúlt négy egymás elleni meccsükön mindig gólváltás volt…

A Coventry az angol másodosztály előző szezonjában a 12. helyen végzett, úgy, hogy az összesen szerzett 60 góljából 40-et a második félidőben ért el.

A Coventry az előző öt tétmeccséből egyet sem nyert meg, és ebből egyszer sem szerzett egy gólnál többet.

Az elmúlt bajnoki szezont 17. helyen záró Bristol City két vereséggel kezdte az új másodosztályú kiírást, mindkétszer egy góllal maradt alul.

A 2020/21-es és a 2021/22-es szezonban lejátszott négy egymás elleni meccsükön mindig volt gólváltás: egyszer a Bristol City nyert (2-1), míg a legutóbbi három alkalommal a Coventry (3-1, 3-2, 2-1).

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Coventry – Bristol City Tippmix Tippek – augusztus 10. 20:45

Felett 2,5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF