Club Deportivo LEGANES – REAL Madrid, tippek Spanyol Kupa – 2019 január 16

Leganes – Real Madrid– tippek Spanyol Kupa – 2019 január 16

A Spanyol Kupa nyolcaddöntők visszavágóján a Leganes saját pályán fogadja a Real Madrid látogatását, egy kevésbé fontos meccs keretén belül, mivel a Real Madrid az odavágón nagy előnyre tett szert, mikor 3-0-ra nyert. A találkozó az “Estadio Municipal de Butarque”-n lesz, kezdés 21:30 órakor, a vendégcsapat pedig enyhén favorit a győzelemre a fogadóirodák szerint.

Image result for Leganes – Real Madrid  Image result for leganes fc

 Leganes
A 13. helyen áll a La Liga-ban 22 ponttal, 3 másik csapat társaságában (Valladolid, Bilbao és Eibar).
A bajnokságban nemrég jegyezte az első győzelmét, 1-0-ra nyert saját pályán a Huesca ellen En Nesyri 73. percben szerzett góljának köszönhetően.
4 meccs óta veretlen saját pályán, ez idő alatt 2 győzelmet (1:0) és 2 döntetlent ( 1:1) jegyzett, utóbbiakat a Getafe és Sevilla csapataival.

    

 Real Madrid
A 4. helyen áll a La Liga-ban, elkerülte az Alaves- t és utolérte a Sevilla-t.
A Real Sociedad ellen jegyzett vereség után 2 győzelmet jegyzett, múlt csütörtökön saját pályán 3-0-ra nyert a kupában, majd vasárnap idegenben 2-1-re a Betis ellen.
Modric szerezte a Betis ellen az első gólt a 13. percben, majd a második félidőben a két csapat volt játékosai találtak be, előbb Canales a házigazdáknak, majd Ceballos a Real Madrid-nak.
Courtois, Vallejo, Llorente és Kroos lesérültek és kihagyják ezt a találkozót.

Szorzók Leganes – Real Madrid

Tipp Leganes – Real Madrid
A sok hiányzó ellenére a Real Madrid jól boldogult az utolsó 2 meccsén, itt is látni a csapat edzőjének, Solarinak, a művészi tökélyét.
Ezért úgy gondolom, hogy a fehérek nagy eséllyel veretlenül megússzák ezt a meccset, mivel a csapat hangulata is pozítiv, ami önbizalmat ad a játékosoknak.
Ugyanakkor, úgy gondolom elég okunk van azt hinni, hogy kevés gól születik majd, a Leganes ismert a zárt játékáról, amit főleg saját pályán gyakorol.
  Tipp: 2X és kevesebb mint 3.5 gólszorzó 1.70 a CasiniaBET  -nél @ Fogadj most >>