Club Brugge - Sporting de Charleroi Tipp - augusztus 8. 16:30

Club Brugge – Sporting de Charleroi Tipp – augusztus 8. 16:30Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok es statisztikák.

Club Brugge - Sporting de Charleroi Tipp - augusztus 8. 16:30

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Club Brugge csapatának kedvez (21:9).
Ebből a csapatok ötször játszottak a Club Brugge stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Club Brugge csapatának kedvez (15:5).

Az elmúlt fél évben a Club Brugge négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sporting Charleroi egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Club Brugge sikeresebb volt a közelmúltban.
Ha az elmúlt egy évben, a Belga Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Club Brugge 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sporting Charleroi pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Club Brugge jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Club Brugge olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lille, a Mechelen. A Sporting Charleroi pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Gent vagy a Zulte-Waregem. A Sporting Charleroi erősebb ellenfeleket tudott legyőzni. Az elmúlt egy évben a Club Brugge olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Royal Antwerp vagy a Gent. A Sporting Charleroi gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Metz, a St. Etienne. A Sporting Charleroi csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

A Club Brugge legutóbbi 28 hazai mérkőzéséből 21 alkalommal győzött, 4 végződött döntetlenre, míg Charleroi csapata 3 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 54-21 Club Brugge csapatának javára.
Az elmúlt szezonbeli mérkőzéseken a következő eredmények születtek: 1-0 (Club Brugge otthonában) és 0-0 (Charleroi otthonában).

Foci Tippek

Club Brugge – SZORZÓ 1.55

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.