Club Brugge – Paris St. Germain Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

Club Brugge – Paris St. Germain Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (6:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Club Brugge stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Paris St. Germain csapatának kedvez (5:0).

Az elmúlt fél évben a Club Brugge kilencszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Club Brugge olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Genk, az AEK Athen vagy a Zulte-Waregem. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, a Lyon vagy az AS Monaco. A Paris St. Germain erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Club Brugge olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Royal Antwerp. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Manchester City. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Club Brugge – Paris St. Germain Tippmix Tippek – szeptember 15. 21:00

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 2.02

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!