Chelsea – Zenit Szentpétervár Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Chelsea – Zenit Szentpétervár Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Chelsea kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Zenit Szentpétervár háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján a Chelsea sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Manchester City vagy a Leicester. A Zenit Szentpétervár pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Karlsruhe, a FK Rostov vagy a Khimki. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Chelsea – Zenit Szentpétervár Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Felett 2,5

SZORZÓ 1.64

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 40.000FT

BÓNUSZ 100% AKÁR 40.000FT