Chelsea – Aston Villa Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Chelsea – Aston Villa Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (9:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Chelsea stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Chelsea csapatának kedvez (6:2).

Az elmúlt fél évben a Chelsea háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Aston Villa háromszor nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Chelsea sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, a Manchester City vagy a Zenit Szentpétervár. Az Aston Villa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, az Everton vagy a Bristol City. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a West Bromwich, a Leicester vagy az Arsenal. Az Aston Villa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Stoke, a Crystal Palace vagy a Watford. A Chelsea csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Chelsea – Aston Villa Tippmix Tippek – szeptember 22. 20:45

Felett 2,5

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

22bet

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF