Casinia Oldalak, Belépés Magyarország es bonuszok

Casinia Oldalak & Belépés Magyarország. A Caisnia Bet online bukmékeriroda egy cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group tulajdonában van. A Casinia Bet sportfogadás oldala a neten fellelhető információk alapján csupán 2017 óta üzemel. De meglepő módon, még ez a minimális időtartam is elegendő volt az operátor számára ahhoz, hogy jókora felhasználói bázist építsen ki magának.

Csatlakozzon a CasiniaBet még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Csak óvatosan! Ezt a bónuszt sehol nem fogja megtalálni!
120% 50 000 forintig az első befizetésnél.

CASINIA BELÉPES

4.8/5
  • Üdvözlő bónusz: 120% akár 50,000Ft
  • Magyar felület és ügyfélszolgálat
  • Magyar nyelvű élő chates segítségnyújtás
  • Gazdag ajánlattal rendelkezik különböző sportágakból
  • Élő sportfogadás, mely keretén belül élő videófelvétel vagy hangközvetítés is van sok mérkőzésről
  • Kaszinó részlegén a jelentős játék mellett, bónuszok is vannak & élő kaszinó

Biztonságos fizetési módszerek

JÁTÉKOK & KASZINÓ

1. Casinia Bet Belépés - Regisztráció a magyar Casinia Bet oldalán

A CasiniaBet regisztrációja egyáltalán nem bonyolult, mivel csak egy kétoldalas űrlap kitöltését igényli.

1. Katt ide. Nyissa meg a bukméker kezdőlapját, és kattintson a zöld “regisztráció” gombra (a CasiniaBet bejelentkezési gomb mellett, a jobb felső sarokban).
2. Írja be az e-mail címét az űrlapra, a használni kívánt felhasználónevet és jelszót. Ezután jelölje be a megfelelő négyzeteket (fogadja el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket, vagy adja meg, hogy nagykorú-e). Kattintson a “Következő lépés” gombra
3. A CasiniaBet regisztráció második szakaszában be kell írnia személyes adatait, például név és vezetéknevét, születési időt, címet, telefonszámot stb. Be kell állítania a használni kívánt pénznemet (például HUF) és az országot (például Magyarország). Kattintson az űrlap alján található “Regisztrálás” szövegre

Ezután a számítógép képernyőjén azonnal megjelenik egy üzenet, amely arról tájékoztat, hogy a CasiniaBet-re való regisztráció sikeresen befejeződött.

A Casiniabet e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot az első pénzkivételkor, és tájékoztatja Önt a benyújtandó dokumentumokról (például egy érvényes vezetői engedély vagy személyi igazolvány szükséges) vagy címről (például egy közüzemi számlával, amely mutatja a felhasználó nevét és címét, vagy egy hónapnál nem régebbi bankszámlakivonattal). Természetesen csak annyit kell tennie, hogy elküld egy „másolatot” ezekről a dokumentumokról, még egy telefonnal készített kép is elegendő!

2. Hogyan töltsd fel a CASINIA számládat?

Miután regisztráltál ahhoz, hogy fogadni tudj, fel kell töltened a számládat. A weboldal jobb felső sarkában megtalálod az egyenleged és mellette a “Befizetés” gombot, melyre ha ráklikkelsz akkor egy új ablak fog megjelenni. A következő befizetési lehetőségeid vannak: Hitel- vagy bankkártya, Banki átutalás, Skrill (Moneybookers), click2pay, Csekk, Entropay, paysafecard, Western Union.

A minimális befizetési összeg: 6000 HUF, de ez függ a befizetési módszertől. Ha már feltöltötted a számládat, nem marad hátra más, minthogy kiprobáld a fogadást, vagy a CASINIA egyéb részlegein (póker, kaszinó, játékok) játssz.

3. Hogyan tegyél meg egy fogadást a CASINIA-nél?

Ha fogadni szeretnél, akkor a bal oldali menüből választhatod ki a sportágakat amelyett meg szeretnél játszani. Különböző sportágakból válogathatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha ráklikkelsz egy sportágra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat (pl. Angol Premier League). Itt ha ráklikkelünk egy kategoriára, akkor megjelenik az aktuális ajánlat az adott bajnokságból a nyereményszorzókkal együtt: A mérközésekre úgy tudsz fogadni, hogy ráklikkelsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára, mire a kimenetel rákerül a jobb oldalt található fogadási szelvényre. 

Ezután a tét mezőt kitöltve máris elküldhetjük a fogadási szelvényt, vagy még tehetünk a szelvényre további eseményeket is, kombinálva vagy rendszer fogadásként feladva. Természetesen nem csak végeredményre fogadhatunk, hanem bajnokságtól függően rengeteg egyéb fogadási lehetőséget is találsz, mint pl. alatt/felett, asian handicap stb. Ezeket a kiválasztott esemény melletti kis ikonra klikkelve érhetjük el, itt egy szám mutatja, hogy még hány fogadási lehetőség van az adott eseményre. Minimális tét a CASINIA-ön: 0,2 euró (0,2 $) vagy 50 forint. Ha megszeretnéd tekinteni a függőben lévő szelvényeidet, vagy a régebbi szelvényeidet akkor klikkelj a weboldal jobb felső részében a “Történet” linkre, s a számlatörténetben megtekintheted az összes tranzakciót. 

Az élő fogadás kategoriában egy jól kigondol felülettel és rengeteg fogadási opcióval rendelkező élő fogadási konzolt találsz, mely sok eseménynél videoközvetitést is biztosít. További érdekesség az élő fogadásnál, hogy vannak események, melyekről élő hangközvetítés is van. Ez egy rádiószerű élményt nyújt, de természetesen a kommentár mellett grafikus és szöveges közvetítés is elérhető. A sportfogadáson kivül a CASINIA-nél részt vehetsz póker turnékon, kaszinóban, illetve különböző játékokon játsszhatsz valós pénzért. Sőt mobil készüléked segitségével is fogadhatsz a mérközésekre.

4. CASINIABET MAGYAR befizetési & kifizetési infók

Az CasiniaBet magyar nyelvű webhelyének tesztelésekor természetesen azt is alaposan szemügyre vettük, hogy a magyarországi ügyfeleinek milyen fizetési módokat biztosít az operátor.

Pénzbefizetési módok egyenleg feltöltéshez:

Kártyás opciók: Visa & Mastercard kártyák
Rapid Transfer: online fizetési mód – Európában több, mint 90 bank által támogatott
Pre-paid kártyák: Paysafecard
E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER
Az operátor ugyanazokat a metódusokat biztosítja a pénzkivételekhez, mint a pénzbefizetésekhez (a Rapid Transfer kivételével). Egyenlegfeltöltéskor az egy tranzakcióval befizethető minimális összeg 3000 Ft. Az egy tranzakcióval befizethető maximális összeg a NETELLER (500 000 Ft), és a paysafecard (100 000 Ft) kivételével, a többi pénzbefizetési módnál 1 millió Ft.

A kifizetések esetében a minimális összeg 3000 Ft-ban, a maximális 200 000 Ft-ban van meghatározva, függetlenül a felhasználó által használt metódustól. Az operátor a pénzügyi tranzakciók lebonyolításánál nem számít fel extra költséget. Az átfutási idő viszont eléggé „rapszodikus”, ami különösen igaz a pénzkivételek tekintetében (kártyás opciók igénybevételekor akár 1-3 nap is lehet).

5. CasiniaBet bónusz új ügyfeleknek sportfogadáshoz

Az fogadóiroda egy 120%-os üdvözlő bónuszt kínál az új ügyfeleinek, aminek az összeghatára 50 ezer Ft. Mivel ez a CasiniaBet bónusz az első befizetéshez kötött, ezért csak egyenlegfeltöltéskor vehető igénybe. Az esetében a minimális összeg 6 ezer Ft. A megforgatási követelményei nem vészesek.

Mivel csupán annyi a teendő, hogy az ember az első befizetése teljes összegében fogad (legalább egy alkalommal), minimum 1.50x-ös szorzóval. A dolog egyetlen „szépséghibája”, hogy néhány piac ki van zárva a fogadásból (pl. hendikepes piacok, alatta / felette piacok). Viszont jó hír, hogy a bónusz kijátszásra egy hónapunk, azaz 30 napunk van, és a megengedett legnagyobb tét 16 ezer Ft-ban van meghatározva a bónuszpénzzel történő játék esetében.

6. Üdvözlő CasiniaBet bónusz online kaszinóhoz

Üdvözlő bónusz: 100% + 200 ingyen pörgetés
A már jól bevált 100%-os üdvözlő bónusz nem hiányozhat a Casinia repertoárjából sem. Ennek maximuma egészen 150 000 HUF-ig szárnyal, vagyis legfeljebb ekkora mértékben kapsz jóváírást első befizetésed után, figyelembe véve a 100%-ot. Tehát, ha 150 ezernél kevesebbet töltesz fel, akkor azt az összeget fogják még hozzátenni a befizetésedhez, de ha 200 000 HUF-ot fizetsz be, akkor “csak” 150 000 plusz jóváírást kaphatsz.

Persze ezen felül még teljesülnie kell néhány feltételnek, melyekkel valóban a magadénak tudhatod a zsetont. Ilyen például a megforgatási kritérium, ami 30-szoros megjátszást igényel. A 200 ingyen pörgetést pedig be kell osztanod napi 20-al, hiszen így szolgáltatja azt a kaszinó. Ennek megforgatási feltétele 40-szeres.

7. Sportágkínálat a’la CasiniaBet

Az online fogadóiroda sportágkínálata kellően tág „mozgásteret” biztosít a sportfogadás kedvelőinek. Az persze nem mondható el róla, hogy kenterbe verné a piacvezető angol bukmékerekét, de így is igen bőséges a felhozatal. Az európai és az egyéb kontinensbeli top ligák által prezentált népszerű csapatsportok (foci, amerikai foci, jéghoki, kosárlabda, röplabda, baseball stb.) mellett elég sok egyéb sport eseményeire is lehet fogadni a CasiniaBet sportfogadás oldalán.

Labdarúgás Tenisz Kosárlabda e-Sports Jégkorong Röplabda
A felhozatalban helyett kapott az ausztrál futball, a tollaslabda, a biatlon, a floorball, a sífutás, és még a vitorlázás is. De ezek mellett különböző motorsportokra (Forma 1, NASCAR), MMA meccsekre, krikett mérkőzésekre, dartsra, és többféle e-sportra (pl. Counter Strike, StarCraft) is lehet fogadni. A CasiniaBet sportfogadás részlegén belül található egy külön virtuális sport szekció is, ahol virtuális labdarúgás, tenisz, kosárlabda, lóverseny, és agárverseny áll a fogadni kívánók rendelkezésre.

8. Élő fogadás funkció, szorzók, és Live Stream

A fogadóiroda in-play betting (Élő Fogadás) részlege relatíve jónak mondható, mivel itt szinte minden fontosabb sporteseményre lehet különböző piacokon fogadni a kiemelt sportágak esetében. De ezenkívül a buki a kevésbé népszerű sportokhoz is jó pár sporteseménynél felkínálja az élő fogadási opciót. A szorzók (odds) meglehetősen jónak mondhatók, és egyes sporteseményeknél jóval kedvezőbbek is, mint számos nevesebb buki esetében.

Aki szeret az 1X2 piacon focimeccsekre élőben „meglepetésekre” fogadni, annak igazi csemegeként szolgálhat az operátor nyereményszorzó rendszere számos olyan mérkőzés esetében, ahol borul a papírforma. Ugyanis igen gyakran megesik, hogy az operátor odds mesterei egy 1:2-es állásnál, amikor még 25-30 perc van hátra az adott meccsből 40-50.00x-es szorzót kínálnak a vesztésre álló csapat győzelmére való fogadás esetében. Ami a Live Stream-et illeti, sajnos egyelőre ez a funkció nem érhető el az oldalon. Viszont egy virtuális „pályán” a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik az éppen zajló sportesemények fontosabb mozzanatait.

9. A Casinia ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat elérése hasonlóan a többi kaszinó felülethez e-mailben, élő-chaten és telefonon zajlik. Az élő-chat teljesen jól működik, ezért mindenképp ezt ajánljuk, ha valamilyen problémába ütköznél. Van egyébként magyar telefonszám is, ami szintén üdvözítő hír, ha személyesen szeretnél beszélni egy kollégával. Ha nem sürgős a kérdésed, akkor elküldheted e-mailben is, így nem kell ott ülnöd a gép vagy a telefon előtt, míg valaki válaszol.

Sportfogadó oldalak – Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.