Cape Verde – Magyarország Tippek, január 22. 15:30

Cape Verde – Magyarország Tippek, január 22. 15:30. Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Cape Verde - Magyarország Tippek

A magyar válogatottnak a negyeddöntőhöz győznie kell a Zöld-foki szigetek ellen, de érdemes lesz figyelni az esti svéd-portugál találkozóra is.A magyar válogatott keze nem remegett meg Brazília ellen, legalábbis a meccs végeredményét tekintve. A 28-25-ös győzelem kalandos úton született meg: a magyar csapat remekül kezdett, a mieink már 9-3-ra is vezettek, ezt követően azonban komolyabb hullámvölgy következett, ami miatt az első félidő végére már döntetlen állt az eredményjelzőn.

A második játékrész megint csak magyar rohammal kezdődött, de nem sikerült eldönteni a mérkőzést, egészen addig, míg Mikler Roland és Lékai a vállára nem vette a csapatot. A magyar együttes számára így a legkönnyebb mérkőzés maradt hátra, aminek kapcsán mindössze egy dologra érdemes figyelni; ezt a meccset ugyanis nagyrészt a második sornak kell majd hoznia, hiszen a kezdőcsapat bizony kijátszotta magát Brazília ellen.

A magyar együttesnek azonban van olyan mélysége, ami alkalmassá teheti őket erre. A Zöld-foki szigetek eddig két nagyon hasonló meccset játszott le a középdöntőben. A találkozó elején jól tartották magukat, de hosszútávon kijött a minőségbéli különbség és fáradtság. Vigyázó szemünket azonban a – valószínű – magyar győzelem után az esti svéd-portugál mérkőzésre kell vetnünk, hiszen ha a magyar csapat begyűjti a kötelezőnek tűnő két pontot, akkor az esti mérkőzés eredményétől függ majd a mieink továbbjutása. A svédek egyértelműen esélyesek, de árnyalja a képet, hogy számukra már semmilyen jelentősége nincs a találkozónak, hiszen biztos a csoportelsőség.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Cape Verde - Magyarország Statisztika

Cape Verde - Magyarország Tippek

Felett 60.5
SZORZÓ: 1.87

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!