CAMPOBET MAGYAR BÓNUSZ - 120% ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ AKÁR 50.000 HUF

Regisztráljon még ma, és használja ki az akár 50,000 HUF-t is elérhető, 120%-os első befizetési bónuszt! Lépjen a sportfogadások izgalmas útjára! Havonta több mint 50,000 élő esemény! 

Campobet.com lehetőséget ad arra, hogy elmerülj az izgalmak felejthetetlen világában, és a legjobb licencelt, magas hozamot kínáló szerencsejátékokon játszhass. Campobet.com választásával garantált szórakozás, nagy nyeremények és a lehető leggyorsabb kifizetések várnak rád.

CAMPOBET MAGYAR BÓNUSZ Így Regisztrálhatnak Az Oldalon A CampoBet Magyar Felhasználói

CampoBet számla nyitása

 • Az általad használt böngészővel nyisd meg a fogadóiroda címlapját, és klikkelj a jobb oldalt legfelül lévő „Regisztráció” gombra.
 • A rendszer ekkor betölti a CampoBet regisztráció űrlapot, amin először a következőket kell megadnod: e-mail cím, felhasználó név, jelszó, és a jelszó megerősítése.
 • Ezután a checkbox-okat kell bejelölnöd (ezek bejelölésével jelented ugyanis ki, hogy már elmúltál 18 éves, és hogy elfogadatod az oldalon érvényben lévő adatkezelési irányelveket, valamint a felhasználási feltételeket.
 • Az űrlap alsó részén találni fogsz egy olyan speciális mezőt is, ahol promóciós kód megadására nyílik lehetőséged. Ha van ilyen kódod, és használni akarod, akkor azt itt tudod megadni.
 • Kattints a „Következő lépés” hivatkozásra.
 • A CampoBet regisztráció űrlapnak ebben a részében a személyes adataid megadását kéri tőled a rendszer: a lakcímed, a születési dátumod, a teljes neved, és a mobiltelefonszámod. De itt a számládhoz használni kívánt pénznemet, és az országot is meg kell adnod.
 • Végül pedig annyi a teendőd, hogy ráklikkelsz az űrlap „Regisztráció” gombjára.

CAMPOBET MAGYAR BÓNUSZ & Promóciós Ajánlatok

120% ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ AKÁR 50.000 HUF

Befizetéshez a következő fizetési módok egyikét használhatod: VISA, MasterCard, Skrill, Multibanco, QIWI, Boleto, Klarna, Neteller, Paysafe kártya vagy banki átutalás. Ha megfelelő összeggel rendelkezik a minimális tét ez, mind a sportfogadási oldalon , mind az online kaszinó részben fogadhatsz.

Számlafeltöltéshez Igénybe Vehető Fizetési Megoldások

 • Bankkártyák és hitelkártyák: Visa, illetve Mastercard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • prepaid kártyák: paysafecard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 100 ezer HUF.
 • Skrill: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • NETELLER: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 500 ezer HUF.
 • Rapid Transfer: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.

1. TÉGY EGY PREMATCH FOGADÁST A LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉS HELYES EREDMÉNYÉRE, ÉS SZEREZZ 50% FREEBETET AZ ÉLŐ FUTBALL ESEMÉNYEKRE!

2. 10%-OS CASH BACK BÓNUSZUNKKAL HETENTE PLUSZ KÉSZPÉNZT GYŰJTHET ÖSSZE, AKÁR 150,000 HUF-IG. JÁTSSZON, GYŰJTSE A CASHBACKET, ÉS ELSŐKÉNT NYERJEN MÉG TÖBBET!

3.TÉGY EGY LEGALÁBB 7,000 HUF MECCS ELŐTTI EGYSZERI FOGADÁST A MANCHESTER CITY – WEST HAM MÉRKŐZÉSRE, ÉS MEGTÉRÍTJÜK TÉTED TELJES ÖSSZEGÉT, AMENNYIBEN ELŐREJELZÉSED TÉVESNEK BIZONYUL, ÉS AMENNYIBEN PIROS LAPOT VAGY BÜNTETÉST ALKALMAZNAK A MÉRKŐZÉSEN!

CAMPOBET MAGYAR BÓNUSZ KONKLÚZIÓ – AVAGY ÉRDEMES A CAMPOBET-NÉL SZÁMLÁT NYITNI?

A tisztánlátás végett, először vegyük át a fogadóira mellett szóló érveket:

könnyű elérhetőség;

üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság;

számos fogadási piac, magas szorzók, élő fogadás és cash-out funkció;

magyar nyelvi támogatás, többféle ügyfélszolgálati elérhetőség;

a sportfogadás mellett online kaszinó és élő kaszinó is elérhető.

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.