Cadoola Kaszinó Bónusz & Ismertető 2022: 450% AKÁR 276,350 HUF + 250FS

Cikkünkben összeszedtük azokat a markáns pontokat a Cadoola online kaszinóról, melyek segíthetnek téged a döntéshozatalban. Azaz, hogy érdemes-e kipróbálnod a szerencsejáték szolgáltató online felületét? Nos, a mi álláspontunk az, hogy ha szereted az online slot game-ek széles kínálatát, vagy az élő kaszinó játékok profizmusát, akkor egy próbát mindenképp érdemes tenned a kaszinóval.

Cadoola Kaszinó Bónusz & Ismertető 2022: 450% AKÁR 276,350 HUF + 250FS

Amikor a játékosok beregisztrálnak a Cadoola-ra, egyből egy 450 %-os üdvözlő bónuszt kaphatnak, és ez akár a 276,350 Ft-ot is elérheti, emellett pedig akár 250 ingyenes pörgetést is adnak.
A lényeg, hogy az első befizetésed után kapsz egy 120%-os bónuszt legfeljebb 82 350 HUF értékben és akár 100 ingyen pörgetést hozzá. Ezután tehetsz egy második befizetést is, amit pedig maximum 110%-ban és 76 450 HUF-ban állapítanak meg.

A minimum befizetési követelmény, hogy megszerezd a 120% bónuszt és a 30 ingyen pörgetést az első befizetésedre 20 EUR/6.000 HUF
A minimum befizetési követelmény, hogy megszerezd a 120% bónuszt és a 70 ingyen pörgetést az első befizetésedre 50 EUR/15.000 HUF
A minimum befizetési követelmény, hogy megszerezd a 120% bónuszt és a 100 ingyen pörgetést az első befizetésedre 100 EUR /35.500 HUF

Cadoola Kaszinó Bemutató

Cadoola kaszinó egy olyan internetes kaszinó, aminek tulajdonosa és működtetője a Araxio Development NV, amely része a Tranello csoportnak. A Cadoola, akár csak a testvér kaszinói, már 2017-ben megnyitotta kapuit, ami egyben azt is jelenti, hogy ez is egyike a számos nagyon fiatal online kaszinónak.

Természetesen, a kaszinót Curacaoban is engedélyeztették. Ez nem ideális, és egy európai engedély jelentené igazán a biztos előnyt, különösen, ha ez a játékos védelmét szolgálja. De azt is láttuk, hogy a kaszinó felveszi a kapcsolatot az elégedetlen játékosokkal, és megpróbálnak megoldani bármilyen felvetődő problémát és panaszt. 

A Cadoola egy színes és szórakoztató kaszinó, ami együttműködik sok kiváló kaszinójáték-fejlesztővel, melyek segítségével a játékosok több tonna fantasztikus kaszinó játékkal találhatják szemben magukat, különösen nyerőgépekkel. De egy élő kaszinó is elérhető, és a játékosok lehetőségeket kapnak, hogy élvezzék a rendszeres versenyeket és promóciókat, ami nem mondható el az összes új és kialakulóban lévő kaszinóról.

Egy pár dolgot megemlítünk, ami egyből feltűnt számunkra, amikor először néztük meg ezt a kaszinót:

Cadoola Kaszinó Regisztráció

⇒ Katt ide. Nyissa meg a bukméker kezdőlapját, és kattintson a zöld “regisztráció” gombra (a Cadoola bejelentkezési gomb mellett, a jobb felső sarokban).

 Írja be az e-mail címét az űrlapra, a használni kívánt felhasználónevet és jelszót. Ezután jelölje be a megfelelő négyzeteket (fogadja el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket, vagy adja meg, hogy nagykorú-e). Kattintson a “Következő lépés” gombra

 A Cadoola regisztráció második szakaszában be kell írnia személyes adatait, például név és vezetéknevét, születési időt, címet, telefonszámot stb. Be kell állítania a használni kívánt pénznemet (például HUF) és az országot (például Magyarország). Kattintson az űrlap alján található “Regisztrálás” szövegre

Ezután a számítógép képernyőjén azonnal megjelenik egy üzenet, amely arról tájékoztat, hogy a CadoolaBet-re való regisztráció sikeresen befejeződött. A Cadoola e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot az első pénzkivételkor, és tájékoztatja Önt a benyújtandó dokumentumokról (például egy érvényes vezetői engedély vagy személyi igazolvány szükséges) vagy címről (például egy közüzemi számlával, amely mutatja a felhasználó nevét és címét, vagy egy hónapnál nem régebbi bankszámlakivonattal). Természetesen csak annyit kell tennie, hogy elküld egy „másolatot” ezekről a dokumentumokról, még egy telefonnal készített kép is elegendő!

Cadoola Kaszinó Fizetési Módok

Még nincs külön fizetési részleg, ami azt jelenti, hogy szinte nincs előzetes információ a díjakról, a tranzakciós időkről, a limitekről és az összes rendelkezésre álló fizetési módról a be- és kifizetések tekintetében.

A honlapon található különböző fizetési szolgáltatások ikonjai legalább azt tudatják velünk, hogy a befizetésekhez Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, paysafecard, banki átutalás, Multibanco, Boleto, zimpler és egyéb lehetőségek állnak rendelkezésre, ezek pedig a kifizetésekhez is rendelkezésre állnak.

A feltételek mellett találjuk azokat az információkat, amelyeket a kaszinó nem számít fel a betétek vagy visszavonások után. De sok más információ hiányzik. Vagy fel kell venni az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, vagy egyszerűen be kell számolnia és ellenőriznie kell a pénzt.
Ezenkívül van egy olyan záradék, amely megköveteli, hogy a befizetésed összegét 3x tedd meg fogadáson, mielőtt kifizetést kérhetnél, különben a kaszinó 10 %-os jutalékot tarthat vissza.

Végül a VIP-státusztól függően a kivonási korlát havonta 10 000 euró és 50 000 euró között van.

Milyen egyéb bónuszokat találsz még?

Még rengeteg lehetőséged van némi pluszhoz jutni. Most ezeket fogjuk bemutatni. Az első lehetőség a hétköznapi játékosoknak szól, tehát, ha te inkább hétközben vagy aktívabb, akkor ezt a lehetőséget érdemes megismerned. Egy 50 ingyen pörgetéses bónuszról van szó, amit hétközi, legalább 6000 HUF összegű befizetéssel tudsz aktiválni. A megforgatási feltételek 40x forgatást írnak elő.

Ha a Cash Back bónuszok érdekelnek, akkor egy 15%-os ajánlatot tudunk mutatni, amit érdemes szemügyre venned. Ezt legfeljebb 1 000 000 HUF-ig igényelheted attól függően, hogy milyen státuszt képviselsz a Cadoola kaszinó hűségprogramban. Erről majd később írunk, hogy mit is takar a hűségprogram, de addig még nézzük meg milyen további ajánlatok várnak rád.

A következő népszerű bónusz a Hétvégi bónusz, amely 50%-os jóváírást ad hétvégi első befizetésedhez, az adott héten, legfeljebb 220 000 HUF-ig. A minimális befizetés 6000 HUF, de ha szeretnéd, hogy melle csapjanak 50 ingyen pörgetést, akkor 15 000 HUF-ot kell legalább befizetned. Mint ahogy minden más bónusz, ez sem vonható össze egyéb bónuszokkal, tehát arra figyelj, hogy mindig csak egy aktív bónuszod legyen terítéken.

Cadoola Kaszinó Bónusz & Ismertető 2022: 450% AKÁR 276,350 HUF + 250FS

Cadoola Bónusz 450% AKÁR 276,350 HUF + 250 ingyen pörgetés

Barátságos felülettel rendelkezik az oldal, tökéletesen fut mobilon is és a be-és kifizetések nagyon gyorsan célba érnek. A hűségprogram egy kiemelendő kulcstényező, amellyel remek kiegészítő keresetet tudsz magadnak kialakítani a megjátszott tétjeid alapján. Ha kicsit félénk vagy valódi pénzzel játszani, akkor a játékok demo változatával zéró forintot kockáztatva tudsz elmerülni az online szerencsejáték világban, melyet a Cadoola szolgáltat.

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 450% AKÁR 276.350 HUF + 250FS

Cadoola Bónusz 450% AKÁR 276,350 HUF + 250FS

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!