Cádiz – FC Barcelona Tippmix Tippek – szeptember 23. 22:00

Cádiz – FC Barcelona Tippmix Tippek – szeptember 23. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Cádiz csapatának kedvez (3:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Cádiz stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Cádiz csapatának kedvez (2:1).


Az elmúlt fél évben a Cádiz egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Barcelona egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a FC Barcelona az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Cádiz 2 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Barcelona pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a FC Barcelona szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Cádiz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia vagy a Huesca. A FC Barcelona pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Valencia, a Villarreal. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Cádiz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Las Palmas, az Elche. A FC Barcelona gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Salzburg vagy a Real Madrid. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Cádiz – FC Barcelona Tippmix Tippek – szeptember 23. 22:00

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF