Cádiz – Betis Tippmix Tippek – február 9. 21:00

Cádiz – Betis Tippmix Tippek – február 9. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Cádiz csapatának kedvez (5:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Cádiz stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Betis csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Cádiz egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Betis kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Betis az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Cádiz 2 győzelmet, 6 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Betis pedig idegenben kétszer nyert, hatszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Cádiz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Villarreal vagy az Alavés. A Betis pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mallorca, az Aris Limassol. A Cádiz erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Cádiz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Girona, a Valencia vagy a Real Madrid. A Betis gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Alavés, a Celta Vigo vagy az Athletic Bilbao. A Cádiz csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Cádiz – Betis Tippmix Tippek – február 9. 21:00

Alatt 2,5
SZORZÓ: 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!