BWIN ISMERTETŐ 2021

4.5/5
4.5/5

100% AKÁR 20.000Ft

Bwin Party Digital Entertainment az anyavállalata a PartyGaming PLC-nek és a Bwin Interactive Entertainment AG-nek, amelyek 2011-ben fúzióra léptek, hogy így megalkossák az iparág legnagyobb online szerencsejáték szolgáltatóját. Eredetileg 1999-ben Simon Bold Ltd néven alapították mindössze 12 alkalmazottal, hogy egy évvel később elindítsák az online sportfogadásokra szakosodott aldalukat, a Bwin-t.
Jelen pillanatban a Bwin gibraltári licenccel rendelkezik és 2700 alkalmazottat számlál Európában, Indiában, Izraelben és az Amerikai Egyesült Államokban. Éves jövedelme 816 millió euró körül van. A Bwin márkát 2006-ban indították útjára, hogy összefogja a vállalat top termékeit. A gibraltári székhelyű ElectraWorks Limited vállalat ügykezelésében áll a bwin.com összes tevékenysége, úgy, mint a kockázat elemzés és vevőszolgálat.

A Bwin vállalat a Londoni Értéktőzsdén van jegyezve, 2010-ben a legnagyobb online játékokkal foglalkozó vállalat volt, melyet nyilvánosan jegyeztek. 48,4%-ban a PartyGaming PLC tulajdonát képezte és 51,6%-ban pedig a Bwin részvényesekét. A Bwin igazgatói Norbert Teufelberger és Jim Ryan. Regisztrálj most a Bwin oldalán!

Szükség van VPN vagy alternatív link használatára a Bwin eléréséhez?
Nem! Az oldalt Magyarországról könnyű elérni és használata teljes mértékben legális. Ha IDE kattintasz, azonnal megnyílik neked a Bwin magyar oldala!

A Bwin napi szinten több, mint 30.000 fogadási lehetőséget kínál, 90+ sportág közül választhatsz. A fogadóiroda honlapja 21 nyelven érhető el. A legfőbb érdeklődési terület a futball, 100 ország több, mint 500 bajnokságára fogadhatsz. A felhasználók köthetnek single, parlay és system fogadásokat, ugyanakkor sokféle fix szorzójú fogadási lehetőség közül választhatnak olyan sportágakban, mint a snooker, röplabda, tenisz, golf, amerikai futball, baseball, kosárlabda, jégkorong és sok más.

Például azok, akik futballra fogadnak, olyan fogadások közül választhatnak, mint a hendikep, alatt/felett, gólok száma, dupla esély, első/második félidő, a gól időpontja, első félidő eredménye stb. Az itt felsoroltak csak egy részét képezik a Bwin teljes kínálatának.

Bwin élő fogadások
Az élő fogadást 2002-ben indították és ennek segítségével a játékosok a sportesemény ideje alatt köthetnek fogadásokat az élőben változó szorzók alapján. A világszinten fontosabb sporteseményekre a Bwin oldalán bármelyik órában több, mint 300 élő fogadást találunk. A havonta több, mint 1500 élő közvetítésnek köszönhetően, egyedi és kellemes élményt nyújt a sportfogadók számára.

A nagyobb politikai vagy szórakoztatóipari eseményekre, mint a Golden Globes, Emmy, Miss Universe, Oscar díjak, Big Brother, Dancing with the stars vagy Euróvízió, különleges fogadásokat köthetünk. A legkisebb tét 0.50 euró, a legmagasabb nyeremény/fogadás 10.000 euró és 100.000 euró hetente. Ha a felhasználók folyton úton vannak, akkor is naprakészek maradhatnak mindennel, ami éppen történik és elérhetik ugyanazokat a lehetőségeket, amelyeket a honlap kínál.

Üdvözlő bónusz

100% akár 20.000 HUF. Ez a bónusz már akár 3000 Ft befizetésével is igénybe vehető (a maximális értéke 20000 Ft lehet). A bónusz jóváírására a regisztrációt követő első befizetést követően kerül sor, mely legkésőbb a regisztrációt követő 14 (tizennégy) napon belül meg kell történjen. Kifizetés igényléséhez a befizetés és a bónusz összegét 8 (nyolc) alkalommal meg kell forgatni.


Bwin FreeBet

A bwin bónusz rendszere többféle promóciót tartalmaz, amelyek között állandó jellegűek és időszakosak is találhatók. A sportfogadás szerelemesei számára például folyamatosan biztosított a FreeBet bwin bónusz – ingyenes fogadás(ok) – amivel napi szinten akár 15,000 Ft-értékben tehetnek szert ingyenes fogadásokra. Ehhez minél több kombinált fogadást kell megtenni (2 vagy több tippel; tippenként legalább 1.5x-ös odss-szal).
Minél több ilyen típusú tétet tesz meg az adott napon a felhasználó, annál nagyobb értékű FreeBet bwin bónusz nyereményt szerezhet (maximálisan 15 ezer Ft értékben naponta). A FreeBet nyereményeket a rendszer minden nap végén jóvá írja a felhasználó fiókjában.

Kaszinó és póker szoba

A 2001-ben bevezetett Bwin kaszinó a második legjobb termék, több, mint 80 játékot kínál, olyanokat, mint a blackjack, rulett, nyerőautomaták és jackpotok egészen 5.000.000 euróig. A játékélmény növelése érdekében, a Bwin bevezette az élő osztó (Live Dealer) lehetőséget is.

A Bwin Póker szobákat naponta 50.000 játékos látogatja és az összes lehetőség megtalálható itt, többek között a Texas Hold`em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud és Card Draw. A játékosok választhatnak a fix limit, pot limit és no limit asztalok közül. A Bwin ugyanakkor sit and go ütemezett bajnokságokat is szervez, a legnépszerűbb a The Grand Series of Poker.

A Bwin széleskörű kaszinójátékokat kínál, melyek egy igazi kaszinó hangulatát idézik. A kaszinóban nagyjából 1000 játékot érhetünk el a legjobb fejlesztőktől, mint a Microgaming, NetEnt, BwinParty, Yggdrasil, Elk Studios, Lightning Box és Pragmatic Play.

Az élő kaszinó rész nem hatalmas, de kiterjed az összes bázisra is. Itt található még a Rulett, a Blackjack és a Baccarat, valamint a Three Card Poker, a Casino Hold’em, a Caribbean Stud vagy az Ultimate Hold’em.

Kaszinó Bónusz

A Bwin pontosan egy üdvözlő ajánlatot kínál, és ez elég egyszerű. 100%-os bónuszt kapsz az első befizetésedért, és akár 200 eurót. A bónusz valójában csak a kaszinó játék részletgére korlátozódik, és bárhol máshol játszol, nem számít bele a fogadási követelmények teljesítésébe.
Ezek a fogadási követelmények mindenképpen szokatlanok, mivel a játékosoknak nem kell megfeletkezniük a szokásos játéklehetőségről annak érdekében, hogy felszabadítsák a bónuszt, vagy hogy kifizetést igényeljenek nyereményeikből. Ehelyett a játékosoknak 2x kell pontokban fogadásra feltenni a bónusz összeget és befizetéseiket ahhoz, hogy kifizetést kezdeményezhessenek.

Befizetés
A felhasználók minden igényére találni befizetési opciót. A Moneybookers segítségével legkevesebb 1000 Ft fizethető be, VISA vagy MasterCard esetében az alsó határ 2000 Ft. Ugyanezért az összegért banki átutalás is lehetséges Western Union használatával. Az összes itt említett lehetőség esetében a feldolgozási idő azonnali.

Kifizetések
A kifizetések esetében több lehetőséget kínálnak. A legtöbb esetben a Paysafecard, VISA, Mastercard, Skrill vagy NETeller van alkalmazva. A díjak a fizetési módokkal változnak és 500-1000 Ft értékűek, vagy legtöbb 2% a kifizetendő összegből a Paysafecard esetében.

Akárcsak a többi fogadóiroda, a Bwin is meghatároz egy alsó és felső határt is a kifizetésekre. A legkisebb összeg, amit kifizetnek 5000 Ft. A legmagasabb pedig 10.000.000 Ft. Az adatok feldolgozása eltarthat 5 napig is.

A fogadóirodák esetében a vevőszolgálat nagyon fontos szegmens. A félreértések elkerülésére és a kommunikáció megkönnyítésére a Bwin különböző kapcsolati formákat kínál a felhasználóinak. A legkönnyebben és leggyorsabban használható az élő chat. Ugyanakkor a többi lehetőség (email, telefon, messenger) esetében is gyorsan és illedelmesen válaszolnak. Természetesen van órarend, amely alapján elérhetőek ezek a szolgáltatások. Az élő chat programja a legrugalmasabb, naponta 10:00 és 24:00 óra között. Ha összetetteb problémát szeretnénk tisztázni, ajánlott az email használata, de itt a válaszra 10 perctől akár néhány óráig is várnunk kell.

A telefonhívás gyors és hasznos lehet, de itt is figyelni kell az órarendre, amely 12:00 és 22:00 óra között üzemel. A legtöbb esetben a legkézenfekvőbb, ha egy operátorral beszélünk, akik nagyon udvariasok és fel vannak készülve minden kérdésre.

Bizton állíthatjuk, hogy a Bwin fogadóiroda rendelkezik a legnagyobb lefedettséggel a sportok világában, széleskörű tapasztalataiknak köszönhetően megállja helyét és szabályozza a fogadások piacát. Globális lefedettségnek örvend, olyan országokban van székhelye, mint Gibraltár, Mexikó, AEÁ, Kanada, Nagy-Britannia és Európa többi része. A Bwin az iparág óriása.

A sportfogadások terén a szorzók nagylelkűek, a kínálat páratlan. A sportfogadók igazán otthon érzik magukat a Bwin oldalán, ami a több, mint 90 elérhető sportágnak is köszönhető.

Előnyök: széleskörű kínálat a sportokat tekintve, több, mint 90 sportág, Android és iOS alkalmazás a legmagasabb szinten, a legelőnyösebb bónuszok és szorzók, kaszinó és élő póker.

Korlátozások: a kifizetések legkisebb összege magasabb, mint máshol.

Egészében véve a Bwin fogadóirodát bizalommal ajánljuk. Csapatunk tagjai évek óta rendelkeznek felhasználóval itt, soha nem volt semmilyen problémánk!

Bwin ismertető

Bónuszok: 90%
Kifizetések: 95%
Befizetések 95%
Szoftver 90%
Felhasználóbarát 90%
Biztonság & ügyfélszolgálat 90%

SPORTFOGADÁSI OLDALAK