Burnley - West Ham United Tippmix Tippek - május 3. 21:15

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 20bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Burnley - West Ham United Tippmix Tippek - május 3. 21:15

Legutóbbi két PL-meccsét elveszítette, így lépéshátrányba került a BL-indulást érő 4. helyért folytatott csatában a West Ham, de még nem szállt el minden reménye. Az alsóházban tanyázó Burnley utolsó 4 meccséből hármat elbukott, de legutóbb 4-0-ra nyert…

Utolsó két találkozóját egyaránt egygólos különbséggel bukta el a West Ham.

A Burnley legutóbbi hét PL-meccsén hat alkalommal mindkét csapat szerezett gólt.

A West Ham vendégként utolsó 5 idegenbeli PL-meccsén csak egyszer gyűjtötte be a három pontot, s ezeken csupán egyszer fordult elő, hogy megnyerte az első félidőt.

A Burnley legutóbbi hét hazai bajnokijából öt döntetlennel zárult – négy ízben 1-1 lett a végeredmény.

Tipp

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.70

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.