Burnley – Manchester United Tippmix Tippek – szeptember 23. 21:00

Burnley – Manchester United Tippmix Tippek – szeptember 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (10:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Burnley stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Manchester United csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Burnley egyszer sem nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United egyszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester United az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Burnley 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Ez alapján a Manchester United szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Burnley olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cardiff vagy a Sheffield United. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arsenal, a Nottingham Forest. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Burnley olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Queens Park, az Aston Villa vagy a Tottenham. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brighton & Hove Albion, a Newcastle United vagy a West Ham United. A Burnley csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Burnley – Manchester United Tippmix Tippek – szeptember 23. 21:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!