Budafoki - DVTK Tippek október 17. 14:55

A diósgyőri labdarúgócsapat utolsó helyen várja az NB I hétvégi fordulóját, az albán válogatott Hysen Memollát is meglepte csapata gyengébb teljesítménye.

Budafoki - DVTK Tippek október 17. 14:55

A DVTK az elmúlt szezon hajrájában megmenekült a kieséstől, de a jelek szerint az új szezont is a kiesés elleni küzdelem határozhatja meg. A DVTK öt mérkőzést teljesített, és csak négy pontot szerzett, ezzel pedig a hetedik fordulót megelőzően az utolsó helyen áll. Feczkó Tamás alakulatának tavaly igazolt válogatott védője, Hysen Memolla számára nem világos, hogy miért kezdődött ilyen gyengén az idény.

“Az első három meccsen nem játszottunk rosszul, de akkor is azt mondtam, fejlődni kell. A ZTE elleni vereség váratlanul ért, de sajnos az ilyen mérkőzések is benne vannak a futballban. A Paks ellen is megvolt az esélyünk a győzelemre, de a lefújás előtt mégis a vendégek szerezték meg a pontokat. Papíron minden egyszerű, a pályán viszont ott az ellenfél is” – kereste a magyarázatot az első öt meccsen két gólpasszt szerző védő az eddigi bukdácsolásra.

A legutóbbi találkozóját ugyanakkor a BSE ellen a Magyar Kupában megnyerte a DVTK, amely ezt megelőzően három bajnokin viszont pont nélkül maradt. A hétvégén a diósgyőriek ellenfele a bajnokságban az újonc Budafok lesz, amely szintén öt meccsen három ponttal gyűjtött többet, és így a 8. helyen várja a folytatást.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.62

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.