Budafok - Budapest Honvéd Tippmix Tippek - május 2. 17:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Budafok - Budapest Honvéd Tippmix Tippek - május 2. 17:00

A Budafok búcsúja nem sikerült szépre az NB I-től, előbb 5-0-ra kapott ki a ZTE-től, legutóbb pedig 9-2-re a Pakstól. A Honvéd még küzd a bentmaradásért, és egy sikerrel ezt biztosíthatná is. Gazdagék azonban legutóbb 3-2-re kikaptak mostani ellenfelüktől…

A Budafok otthon utolsó négy bajnokiján kikapott, ezeken a találkozókon összesen 17 gólt szedett be.

A Budafok utolsó hazai sikere februárban a Kisvárda ellen volt, akkor 2-0-ra nyert, és mindkét gólt a második játékrészben szerezte a hazai gárda.

A Honvéd 15 idegenbeli bajnokin van túl, ezek közül csak kétszer szerzett kettőnél több gólt.

A Budafok pályaválasztásával az utolsó találkozójuk 2-1-es Honvéd sikert hozott, akkor a hazaiak szereztek vezetést, de a vendégek Gazdag és Balogh góljával fordítani tudtak.

Tipp

Felett 2,5
 SZORZÓ 1.80

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.