BSC Young Boys – Manchester United Tippmix Tippek – szeptember 14. 18:45

BSC Young Boys – Manchester United Tippmix Tippek – szeptember 14. 18:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (1:0).
Az elmúlt fél évben a BSC Young Boys hétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a BSC Young Boys sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a BSC Young Boys olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Basel, a Slovan Bratislava vagy a CFR Cluj. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tottenham, az AC Milan vagy a Derby. A BSC Young Boys erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a BSC Young Boys olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Altach vagy az Ajax. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Queens Park, a Leicester. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

BSC Young Boys – Manchester United Tippmix Tippek – szeptember 14. 18:45

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.84

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF