Bra. Nakashima – N. Kyrgios Tippmix Tippek július 4. 14:30

Bra. Nakashima – N. Kyrgios Tippmix Tippek július 4. 14:30

Bra. Nakashima két szettet veszítve jutott a nyolcaddöntőbe Wimbledonban, és D. Shapovalovot is búcsúztatta. N. Kyrgios parázs csatán van túl S. Tsitsipas ellen, de végül 3-1-re győzött, egy újabb sikerrel beállíthatja eddigi legjobb eredményét ezen a tornán…

Brandon Nakashima eddigi három meccsén mindig megnyerte az 1. játszmát. Legutóbb Galan Riveros ellen nyert az amerikai, az eredmény 3-0 lett, és összesen 27 játék volt a meccsen (6:4, 6:4, 6:1).

Nick Kyrgios az eddigi három mérkőzésén kétszer elbukta az első játszmát, de végül megnyerte a meccset. Az ausztrál mindhárom mérkőzésén behúzta a 2. szettet.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Bra. Nakashima – N. Kyrgios Tippmix Tippek július 4. 14:30

ALATT 40.5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!