Bosznia-Hercegovina – Szlovákia Tippmix Tippek – november 19. 20:45

Bosznia-Hercegovina – Szlovákia Tippmix Tippek – november 19. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Szlovákia csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben Bosznia-Hercegovina egyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szlovákia háromszor nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Szlovákia az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Bosznia-Hercegovina 2 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Szlovákia pedig idegenben háromszor nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján Szlovákia szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Bosznia-Hercegovina olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Izland vagy a Liechtenstein. A Szlovákia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Finnország, az Izland. Szlovákia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Bosznia-Hercegovina olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Luxemburg vagy a Portugália. A Szlovákia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kazahsztán, a Norvégia. Bosznia-Hercegovina csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Bosznia-Hercegovina – Szlovákia Tippmix Tippek – november 19. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.83

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!