Bosznia-Hercegovina – Montenegro Tippmix Tippek – szeptember 23. 20:45

Bosznia-Hercegovina – Montenegro Tippmix Tippek – szeptember 23. 20:45

CSOPORTGYŐZELEMRE FEL!

Ez a két csapat pályázik a legjobb eséllyel a csoport megnyerésére, azaz az A divízóba való feljutásra. A bosnyákok ráadásul még veretlenek, és ha hazai pályán legyőzik Montenegrót, akkor nincs is több kérdés, övék az első hely…

Utolsó 3 egymás elleni mérkőzésükön remiztek: 0-0, 0-0, 1-1.

Júniusi NL-meccsükön mindkét félidő döntetlennel végződött: 0-0, 1-1.

Mindkét csapat 6 gólt szerzett eddig a csoportban, a bosnyákok minden meccsükön betaláltak, míg Montenegró egyszer maradt szerzett gól nélkül.

Bosznia-Hercegovina – Montenegro Tippmix Tippek – szeptember 23. 20:45

 Bosznia-Hercegovina

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF