Borussia Dortmund – Mainz Tippmix Tippek – május 27. 15:30

Borussia Dortmund – Mainz Tippmix Tippek – május 27. 15:30

Kétpontos előnnyel kezdi a német élvonal utolsó fordulóját a tabella élén a Dortmund, így egy győzelemmel garantáltan övé lenne az arany, és egyúttal megtörné a Bayern München tíz idény óta tartó hegemóniáját. Örömünnep követi a Mainz elleni mérkőzést?

A sárga-feketék megnyerték az utolsó 11 hazai bajnokijukat, és ezeken mindannyiszor megszerezték a találkozó első gólját. Az említett mérkőzéseken 9-szer szereztek legalább 3 gólt.

A két csapat utolsó öt egymás elleni bajnokiján négyszer be tudott találni mindkét csapat.

Utolsó öt bajnokiján a Mainz négyszer elveszítette az első félidőt.

A Dortmund utolsó öt bajnokiján négyszer legalább háromgólos különbséggel nyert.

Ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól! Katt ide

Borussia Dortmund – Mainz Tippmix Tippek – május 27. 15:30

Felett 3,5

Szorzo 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Campobet, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

Campobet, Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 120% AKÁR 50.000 HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!