Borussia Dortmund – Freiburg Tippmix Tippek – február 9. 20:30

Borussia Dortmund – Freiburg Tippmix Tippek – február 9. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Borussia Dortmund csapatának kedvez (18:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Borussia Dortmund stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Borussia Dortmund csapatának kedvez (10:2).

Az elmúlt fél évben a Borussia Dortmund kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Freiburg háromszor nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Borussia Dortmund sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Borussia Dortmund 6 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Freiburg pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Borussia Dortmund jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Borussia Dortmund olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Mönchengladbach, a Wolfsburg vagy a Newcastle United. A Freiburg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Olympiakos Pireus, a Wolfsburg vagy az Eintracht Frankfurt. A Freiburg erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Borussia Dortmund olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig vagy a Bayern München. A Freiburg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Heidenheim, a RB Leipzig. A Borussia Dortmund csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Borussia Dortmund – Freiburg Tippmix Tippek – február 9. 20:30

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!