Bologna – Cremonese Tippek január 23. 18:30

Bologna – Cremonese Tippek január 23. 18:30. Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Bologna - Cremonese Tippek

A Bologna idén négy meccséből egyet nyert meg, de ez még mindig több, mint a Cremonese bajnoki sikereinek száma, ugyanis ők nyeretlenek. A kupában viszont legutóbb a Napolit búcsúztatták a vendégek – ez kellő erőt adhat az első győzelemhez a ligában?

ᐅ A Bologna mind a négy 2023-as tétmeccse egygólos különbséggel dőlt el.
ᐅ A Bologna hazai pályán elmúlt 5 tétmeccséből négyet megnyert, a sikerek alkalmával háromszor is legalább két gólt szerzett.
ᐅ A Cremonese legutóbb a kupában a Napoli vendégeként mindkét félidőben szerzett gólt.
ᐅ A Cremonese idegenben utoljára a Salernitana, illetve a Spezia ellen szerzett pontot, mindkétszer 2-2 lett a meccs vége, és mindkétszer 2-1-es hátrányban voltak a vendégek az első félidő után.

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF + 3500FT FREEBET! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

Bologna - Cremonese Tippek

Dupla esély - 1. félidő: X2
SZORZÓ: 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000Ft

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok
Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!