Bohemian – Derry City Tippmix Tippek – június 13. 20:45

Bohemian – Derry City Tippmix Tippek – június 13. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Derry City csapatának kedvez (16:13).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Bohemian stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Derry City csapatának kedvez (12:10).
Az elmúlt fél évben a Bohemian háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Derry City kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Bohemian sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bohemian 3 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Derry City pedig idegenben kétszer nyert, hatszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Bohemian jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bohemian olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dundalk, a Derry City vagy a Cork City. A Derry City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a St. Patricks, a Glenavon vagy a Waterford. A Bohemian erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bohemian olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Waterford, a Shelbourne vagy a Galway United. A Derry City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sligo Rovers, a Bohemian vagy a Shamrock Rovers. A Derry City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Bohemian – Derry City Tippmix Tippek – június 13. 20:45

Alatt 2,5
SZORZÓ: 1.64

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!