Bodo/Glimt – Zalgiris Vilnius Tippmix Tippek – augusztus 3. 18:00

Bodo/Glimt – Zalgiris Vilnius Tippmix Tippek – augusztus 3. 18:00

LEGUTÓBB A NORVÉGOK BIZONYULTAK JOBBNAK

A Bodö/Glimt legutóbbi szezonban bemutatott EKL-menetelését követően ezúttal a BL-selejtezőkben bizonyít: már két párharcot is sikerrel vett, annak ellenére, hogy mindkét fordulóban elbukta az idegenbeli mérkőzését. Ezúttal egy ismerős ellenféllel találkozik…

A Bodö/Glimt mindkét párharcában kapott gól nélkül nyerte a hazai mérkőzését (3-0 a feröeri KI Klaksvik és 8-0 az északír Linfield ellen).

A Zalgiris Vilnius az előző körből kapott gól nélkül jutott tovább a legutóbb csoportkörös Malmö ellen.

A Bodö/Glimt a tavalyi szezonban éppen a Zalgiris Vilnius ellen vívta ki az EKL-csoportkörös szereplést, akkor az idegenbeli 2-2 után hazai pályán 1-0-ra győzte le litván ellenfelét.

Bodo/Glimt – Zalgiris Vilnius Tippmix Tippek – augusztus 3. 18:00

 Felett 2,5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF