Böde a Fradi ellen bizonyíthat - Honvéd vs. MOL Fehérvár FC , 2O19 szombat 17:OO

A mai duplánkat az Unibetnél játszuk (Katt ide és regisztrálj az Unibethez és egy 2O.OOO forintos kockázatmentes fogadásban részesülsz) . 

Vajon éppen ex-csapata ellen szerzi meg első idei gólját?

Honvéd (3,00) vs. MOL Fehérvár FC (2,15), szombat 17:00

Honvéd vs. MOL Fehérvár FC

  • A válogatott szünet nem biztos, hogy jót tett a kispestiekkel, hiszen az ötödik fordulóban az Újpest ellen már nem csak a pályán mutatott teljesítmény volt biztató, de első pontjait megszerezte Giuseppe Sannino – ezzel pedig az is eldőlt, hogy egyelőre nem gyűlik össze a kispesti kongresszus, hogy elszaválják a talján trénernek Ady Endre Elbocsátó szép üzenetét. Az olasz egyik szeme sír, a másik nevet a hétvégi rangadó előtt. Bánatos, mert legfényesebb csillagára, Davide Lanzafamére egyhónapos kényszerpihenő vár, de ugyanakkor bizakodhat, mert Vadócz Krisztián személyében egy rutinos, Honvéd-érzelmű középpályást szerződtettek. Ez azt is jelenti, hogy talán Vadócz érkezésével sikerül stabilizálni a középpályát, ami eddig a piros-feketék vakfoltja volt. A Diósgyőr és az Újpest elleni meccset leszámítva minden fordulóban három gólt kapott a kispesti alakulat, igaz, az előbb említett két csörte során is kétszer kapitulált a védelem. Amire viszont lehet építeni, az a támadójáték, a lőtt gólok tekintetében bronzérmesek lennének Gazdag Dánielék: Lanzafame, Moutari és N’Gog neve mellett is a kettes szám virít a góllövőlistán. 

    A székesfehérváriak bitang jó formában vannak, mióta elbúcsúztak a nemzetközi kupaporondtól. Nikolics számára eljött a pálfordulás, még akkor is, ha Markónak hívják. Kétcsatáros és szokatlanul offenzív a Fehérvár arca, de azt kell mondani, hogy fényesen csillognak a legények. Százszázalékos mérleggel vezetik a tabellát, ráadásul minden meccsükön legalább két góllal nyertek. A szurkolók által bűnbaknak kikiáltott, tavaly betonbiztos helyű Marco Scsepovics távozott, a helyén pedig Futács Márkó (5) és Armin Hodzics (5) is szórja a gólokat. 

    Nem sok jót sejtet a Honvéd számára, hogy a két csapat legutóbbi öt mérkőzéséből négy alkalommal sem találtak be a Fehérvár kapujába, míg a fejér megyeiek ugyanebben a felállásban négyszer szereztek legalább két gólt. Ez utóbbi forgatókönyv nem lenne meglepő szombat este sem, ahogy az sem, ha megtörne a kispestiek rossz sorozata

Továbbá a mérkőzés előzetese

 


 


Fogadási tippek DUDELANGE vs VALLETTA

 

Tippmix Szelvény 2019 július 21

 

Fogadási tippek Fc. MIDTJYLLAND – ESJERG fB

‼🛑🔥⚽️Ludogorets Razgrad – Inter Sportfogadás Tippek Európa Liga – 2020 Február 20

👉 https://sportfogadas1x2.com/ludogorets-razgrad-inter-sportfogadas-tippek-europa-liga-2020-februar-20/

#FogadásiTippekIngyenes #tippektippmix #napiszelvény #onlinesportfogadasi #focitippek #profitippek #Tippmix #Ludogorets Razgrad #Inter Mian #Európa Liga

Load More…

Post Views: 182
Powered by Live Score & Live Score App