Betfair bónusz és bemutatkozás – A legjobb fogadóiroda a világon!

Betfair az egyik legnagyobb online fogadó iroda a világon, talán a legnagyobb. Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a világon viszont al első helyen áll, szoros harcban a bet365-el.

BETFAIR

4.8/5

Biztonságos fizetési módszerek

1. BETFAIR BEMUTATÓ

Az iroda ajánlata nagyon széleskörű, sok eseményt foglal magába, illetve rengeteg fogadást. Mikor a top eseményekről beszélünk, itt találjuk a legtöbb típusú fogadást, illetve számtalan olyan fogadást, mely a gólokat, szögleteket, büntető lapokat, stb. kombinálja. Miért fogadj a betfair-nél?
• 13 sportágból élő közvetítések, beleértve a ló-és agárversenyeket is
• Kedvezményes szorzók az új ügyfeleknek
• Cash Out funkció, amit egyre többen kedvelnek
• A tét visszafizetése cash-ben ha a szelvény egy része nem nyerő

2. Hogyan regisztrálok a Betfair-nél?

Lépj a Betfair oldalára, ide kattintva
Kattints a “Regisztrálás most” gombra, mely az oldal jobb felső sarkában található, amjd töltsd ki a személyes adataidat a megnyiló ablakban. Ezután fogsz kapni egy konfirmáló/megerősítő emailt. Megerősíted a fiókodat és már fent is vagy. A Betfair-nél, mint minden más online fogadó irodánál, 30 napon belül meg kell erősítened a személyazonosságodat, így küldened kell egy fotót a személyazonossági kártyádról.

3. BETFAIR Promóciók

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!
A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Emelt szorzók az újonnan regisztráltak számára


A Betfair minden héten emelt szorzókat bocsájt rendelkezésre egy esemény eredményére, ami általában egy foci meccs szokott lenni, de vannak közben kivételek. Ilyen szorzókra viszont csak azok az ügyfelek jogosultak, akiknek még nincs Betfair fiókjuk, de a linkre kattintva regisztrálni fognak. Az esetleges nyereséget freebet formájában lehet majd megkapni.


Kombinált fogadások a szelvényen


Most a Betfair-en lehetőséged van több típusú fogadási szorzót kiválasztani ugyanazokra az eseményekre egyetlen szelvényen. Ezáltal sokkal nagyobb esélyed van egy olyan meccsen, amiben nagyon bízol és nagyjából tudod, hogy mi lesz a végkifejlete. Például kiválaszthatod a végeredményt, a félidő végeredményét, a gólok számát, gólszerzőket, szögleteket, és sok mást, mindezeket ugyanarra a meccsre, egyetlen szelvényen.

4. Befizetés & Pénzfelvétel

Számos betéti / pénzfelvételi mód van, kezdve a paysafecard-tól, a skrill, neteller-en keresztül, a hitelkártyán át a banki utalásig. Meg kell jegyezni, hogy pénzfelvételkor olyan módot lehet választani, amit mér egy előző betétkor is használtak. A Skrill és Neteller-el történő pénzfelvételek sokkal kevesebb időbe telnek, néha akár kevesebb mint egy órába.

5. Sportsbook (fogadóiroda)

A Betfair nagy erősségei közé tartoznak a nagyon jó szorzók, sokszor nincs konkurenciájuk a piacon, de ugyanakkor a széleskörű ajánlat és a számtalan sportesemény is, amire fogadni lehet. Véleményem szerint az ÉLŐ fogadások a legmagasabb szintűek, így ez is a Betfair erősségei közé sorolható.

6. Mobilos applikáció

Egy nagyon fontos tényező az is, hogy bármilyen készülékről csatlakozhatsz a Betfair-ra, ezáltal akár számítógépről/laptopról vagy okostelefonról, illetve tabletről is lehet fogadni. Bár a mobil készülékeken direkt a keresőből is lehet játszani, ajánljuk, hogy inkább töltsd le a Betfair Sports Betting applikációt. Amennyiben iOS rendszeres telefonod van, az applikációt az AppStore-ból töltheted le.
Az applikáció minden olyan funkcióval rendelkezik, melyet az asztali változat is tud, beleértve a pénz betéteket és felvételeket is.

7. Élő közvetítések

Betfair 10 000 sportközvetítést bocsájt ügyfelei rendelkezésére, nem kevsebb mint 11 sportágból, ha kizárjuk a lovas, illetve agárversenyeket, ahol minden 10 percben van közvetítés. Igaz, hogy nem követhetjük a két versenyt ha nincs legalább egy fogadásunk megtéve az adott eseményre. Az érdekes közvetítések között találjuk a Serie A, Eredivisie vagy FA Cup meccseit,ami a focit illeti, illetve olyan teniszmeccseket, melyek az ATP, WTA vagy Grand Slam-ek keretén belül zajlanak.
Akármikor felléphetsz a www.livevideo.betfair.com oldalra, ha szeretnéd leellenőrizni az élő közvetítések listáját. A pre-Live fázisban található események, melyek élő közvetítésre fognak kerülni, könnyen felismerhetőek, olyan jellel vannak jelölve, mely megkülönbözteti őket a többitől.

8. Ügyfélszolgálat

A Betfair ügyfélszolgálatosait az ‘’Ügyfélszolgálat és elérhetőség ’’ fülre kattintva lehet elérni, melyet minden oldal alsó felében találsz meg. Mielőtt felvennéd velük a kapcsolatot, győződj meg , hogy elolvastad a leggyakoribb kérdéseket, és azok válaszait, melyek szintén az ‘’Ügyfélszolgálat és elérhetőség ’’ fül alatt találhatóak. Ha egyetlen válasz sem kielégítő, akkor vedd fel a kapcsolatot élő chat-en vagy egy nyomtatvány kitöltése által. A Betfair-nél az átlag várakozási idő az élő chat-en 60m másodperc, email-en 8 óra, ami nagyon jó időnek számít. De az ügyfélszolgálat csak Angolul érhető el.

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft