Guzmics egyre közelebb a hazatéréshez

Bet365

Bet365 Alternatív Linkbet365 link elérés

A Bet365 neve számomra már jó ideje egyet jelent a minőségi internetes fogadással és a felhasználóbarát kivitelezéssel.

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy megoszthatom a Bet365-tel kapcsolatos tapasztalataimat, amelyeket az évek során sikerült szereznem. Az alábbi vélemény elsősorban az oldalon elérhető sportfogadási lehetőségekre fog koncentrálni, de az oldal egyéb érdekfeszítő funkcióiról sem feledkeztem meg, így röviden azok is ismertetésre kerülnek.

Mindenekelőtt leszögezném, hogy az alábbiakban leírtak kizárólag a saját véleményemet és észrevételeimet tükrözik, az oldal felhasználójaként szerzett tapasztalatok alapján. Elfogultságot nem tartalmaznak és a Bet365 nem fizetett jelen cikk megírásáért.

Bet365 Sportfogadás

Elsőként kiemelném a Sportfogadás részleg letisztult, és könnyen kezelhető mivoltát. Ehhez az a tény is nagyban hozzájárul, hogy nagyméretű és zavaró reklámokról (számos ellenpéldával szemben) itt nem beszélhetünk, tehát a látogató valóban a lényegre, azaz az átlátható felhasználói felület nyújtotta bőséges információkra koncentrálhat.

Az oldal középpontjában lévő, egyben a legkedveltebb szolgáltatása remekül hozza a „kötelező” dolgokat, illetve számos egyedi funkcióval is rendelkezik. Ezek közül mindenképpen érdemes megemlíteni az odds-ok változtatható kijelzését, amely lehet tört, decimális, illetve amerikai típusú, a közöttük történő váltás pedig könnyű és gyors, így nem okoz fennakadást a fogadási döntések előtt.

Természetesen a letisztult felület mit sem érne, ha nem társulna mellé bőséges sportválaszték, a Bet365 esetén pedig erre sem lehet panasz: 30-nál is több sport érhető el, közöttük olyanok is, amelyek rendszerint nem számítanak túl gyakorinak az online sportfogadási irodák kínálatában. A teljes kínálat bármikor elérhető az oldal bal oldalán lévő menüből, amely idő és sporttípus szerint sorba is rendezhető, a jobb átláthatóság végett.

Bónuszok & Promóciós ajánlatok

A Bet365 a különleges ajánlatokban is erős: az egyik csábítóbb, mint a másik. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel (számos esetben a promóciókhoz kapott bónuszokhoz ilyenek is tartoznak, tehát például a bónusz összegét legalább egyszer meg kell tenni fogadási tétként, mielőtt az felvehetővé válna).

Igényelje 100%-os Kezdő bónuszát

Bet365 regisztráció – A fiók létrehozása

Bet365Ha olyan vagy, mint én, akkor tudod, hogy frusztráló élmény regisztrálni egy fogadóirodánál. Ugyan erre vártam, amikor a bet365 oldalnál regisztráltam, azonban kellemesen csalódtam, hiszen a regisztráció a bet365 oldalán csupán pár percbe telt, szó szerint. Alapvető személyes adatokat kellett megadnom, majd teljes hozzáféréshez volt szerencsém a bet365 oldalon pár perc elteltével, ebbe természetesen beletartozik a bónusz ajánlatuk, rendszeres fogadási ajánlatok és a többszáz piac, ahol fogadhatok! Ezután egyszerűen feltölthettem a bet365 egyenlegemet, hiszen több módszert is kínálnak ehhez, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb lehetőséget!

Egyszerűen regisztráltam a bet365 fiókomat. Egyszerűen csak rá kellett kattintanom a csatlakozás gombra. Ezt követően átirányítottak egy oldalra, ahol megadtam a személyes adataimat. Az egész folyamat egy pillanatot vett csak igénybe!

Egyszerűen regisztráltam a bet365 fiókomat. Egyszerűen csak rá kellett kattintanom a csatlakozás gombra. Ezt követően átirányítottak egy oldalra, ahol megadtam a személyes adataimat. Az egész folyamat egy pillanatot vett csak igénybe!

Be kellett állítanom egy felhasználónevet és egy jelszót a bet365 fiókomhoz. A személyes fiók védelme fontos! Szeretek olyan felhasználónevet és jelszót választani, amire könnyen emlékszem, de nem túl könnyen. Ha nem tudsz dönteni, vannak oldalak, amelyek segítségével létrehozhatsz egy véletlenszerű karakterekből álló felhasználónevet és jelszót.

Hogyan erősítettem meg a bet365 fiókomat?

Szerencsére a fiók megerősítése nagyon könnyű volt. Két lépésből áll az egész folyamat. Mindkét lépésnél meg kellett erősítenem a személyazonosságomat azzal, hogy személyazonosságot igazoló okmányokat töltöttem fel.

1. Lépés a fiókom megerősítésénél

Az 1. lépésnél több lehetőségem is volt. Használhattam olyan okmányokat, mint pl. az útlevelem, személyigazolványom, jogosítványom vagy a születési kivonatom. Úgy döntöttem, hogy a jogosítványomat használom fel, viszont bármelyik lehetőséggel élhettem volna.

2. Lépés a fiókom megerősítésénél

A 2. lépésnél egy másik személyazonosságomat igazoló okmányt kellett feltöltenem. Mivel már felhasználtam a jogosítványomat, ezért itt az útlevelemet töltöttem fel. Persze választhattam volna a személyigazolványt, születési kivonat másolatát vagy akár egy számlát a bankszámlámról vagy telefonomról, sőt, akár egy közüzemi számla is elég lett volna!

bet365 mobile

  Talán kíváncsiságból, nem tudom pontosan, amikor megláttam a bet365 főoldalát az okostelefonomon, tudtam, hogy ez jó időtöltés lesz! Itt nem volt semmi zavaros dolog, mint sok más alkalmazásnál.

Nem kiáltottam fel, hogy „na ez most hova lett”, amikor beállítottam a fogadásokat. A gombok kényelmesen helyezkednek el és kézre állnak. Majd rájöttem, hogy ez valóban a bet365 kristálytiszta dizájnja. Mobilon gyakorlatilag a kiváló platform javított változatát kapjuk!

Észrevettem továbbá, hogy a kezelőfelület mobil verzióját, valamint a mobilapplikációt több nyelven is lehet használni. Az oldalakat azonnal, akadásmentesen betölti a telefon. Tiszta lelkiismerettel kimondhatom, hogy a Bet365 mobilverziója az egyik legjobb az egész iparban – roppant könnyű navigációt és hozzáférést kapunk mindenhez, pár tapintással fogadhatunk! A weboldalról közvetlen létrehozhatok akár egy új fiókot, ahol feltöltöm az egyenleget, szükség esetén pedig az ügyfélszolgálattal is kapcsolatba tudok lépni.

Bet365 mobile

Mobilalkalmazás Android és iOS készülékekre

Az eddigi élményeimhez hűen a bet365 mobilalkalmazás egy kiváló keverék a hagyomány és az innováció között. A többi weboldallal és alkalmazással ellentétben, amelyeket előzőleg kipróbáltam, itt nincs benyomorítva semmi, a kezelőfelület felhasználóbarát. Felesleges beszéd helyett inkább bemutatom nagyvonalban, hogy a bet365 mobilalkalmazása milyen is valójában!

Hogyan telepítsem a Bet365 Android alkalmazást?

A következő lépéseket kell követni a bet365 Android alkalmazás letöltéséhez:

  1. Először is, a készülék beállításait meg kell változtatni: Beállítások > Biztonság > Ismeretlen forrás > Ok, és már meg is vagyunk

Android unknown sources
2. Ezt követően betöltöttem a bet365.com oldalát a készülékem böngészőjében (közvetlenül: mobile.bet365.com).
3. Legörgettem az oldal aljára, ahol láttam a telepítési ajánlatot: „Az összes Bet365 alkalmazás megtekintése…”
4. A rendszer segítségével kiválasztottam a megfelelő alkalmazást (legyen az sport, póker vagy kaszinó).
5. A végén rákattintottam a „Letöltés” gombra, majd az alkalmazás letöltése után telepítettem.

A Bet365 alkalmazás letöltése

Bet365 Magyar

Élő fogadások

Számomra az oldal egyik legjobb funkcióját az élő fogadási lehetőség jelentette régebben és manapság is. Ez főleg azon fogadóknak ajánlott, akik nem szeretik a dolgokat a véletlenre bízni és inkább az adott sportesemény közben fogadnának.

Itt külön kiemelném a teniszmeccseket, ahol ugyebár nagyon gyorsan változhatnak az erőviszonyok és a játék körülményei, így ezeknél az élő fogadás lehetősége remekül kihasználható, például lehetőség van az épp soron következő (vagy adott számú) szerva, illetve játék eredményére fogadni, de akár arra is tehetünk tétet, hogy az aktuális játszmában lesz-e deuce (40-40 pontos állás), avagy sem.

A pontozás állása rendkívül gyorsan frissül, így nem kell attól tartanunk, hogy lemaradunk egy jól megítélt helyzetről, vagy késve kapjuk kézhez a meccsel kapcsolatos létfontosságú információkat. Természetesen az élő fogadás funkció más sportokban is remekül használható, például futballnál megtippelhető a következő gól szerzőjének neve, az azt szerző csapat stb. Az ezzel kapcsolatos lehetőségek teljes tárának felfedezését helyhiány végett inkább a tisztelt Olvasóra bíznám, de mindenképpen érdemes kipróbálni őket. Azoknak, akik a hagyományos, esemény előtti fogadáshoz szoktak, egészen újszerű és izgalmakkal teli élményben lesz részük.

Az élő fogadások további fontos aspektusa az azonnali kifizetés, amit a Bet365 rendszere szintén lehetővé tesz. Ha nem várnánk meg aktuális fogadásunk kimenetelét és az események számunkra kedvezően alakultak, a rendszer által felkínált összeget azonnal sportfogadási egyenlegünkre utalhatjuk.

Ugyanakkor, ez a funkció veszteségcsökkentésre is használható: ha a fogadásunk csekély eséllyel lesz nyertes, még mindig kivehetjük az eredeti tétnek az aktuális odds-szal arányosan csökkentett részét a segítségével. Talán mondani sem kell, hogy az élő fogadás komoly felkészültséget és folyamatos odafigyelést igényel, cserébe viszont meglehetősen gyümölcsöző lehet, miután sikerült rákapnunk az ízére.

Élő közvetítés

Ha arról a funkcióról kellene írnom, ami a Bet365-öt igazán kiemeli versenytársai köréből és amely elsőre megfogott, akkor az egészen kiváló minőségű élő közvetítéseket említeném. A legtöbb sport esetén ehhez 0-tól nagyobb fogadási egyenlegre (és előtte természetesen regisztrált fiókra) van szükség, ugyanakkor előfordulhat, hogy bizonyos földrajzi helyekről a szolgáltatás nem elérhető.

Viszont még ez utóbbi esetben is rendelkezésre áll a sematikus játéknézet, amely segítségével szintén remekül követhető a játék aktuális állapota, emellett részletes statisztikákat is kínál. Ez utóbbi nagyon jól jöhet, ha valaki szívesen beleszámítja az általuk nyújtott százalékos értékeket is a fogadásaiba.

E-Sports támogatás

Az internetes fogadóirodáknál ez legtöbbször nem egy gyakori jelenség, de a Bet365-nál lehetőség van E-Sport fogadásokat is tenni. Ennek gyakorlott League of Legends játékosként kifejezetten örültem, ugyanakkor a kínálatban nem csupán ez a játék szerepel. Mivel a legnagyobb bajnokságok is elérhetőek, a csapatokat rendszeresen követőknek mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát.

Kaszinó, póker és egyéb játékok

Ha némi változatosságra vágynánk, a Bet365 oldala klasszikus kaszinójátékokat is kínál (rulett, Craps, Blackjack stb., akár élő krupiéval/osztóval), ezeknél a grafika nekem különösen tetszett: a játékok letisztult, mégis elegáns megjelenést kaptak. A nyerőgépek és a videópóker sem maradtak ki a kínálatból, aki pedig élő ellenfelek ellen próbálná ki magát, bármikor leülhet egy szimpatikus pókerasztalhoz.

Be- és kifizetések

A Bet365 meglátásom szerint minden elterjedtebb be- és kifizetési módot támogat. A befizetés ingyenes és annak feldolgozása a módok legtöbbjénél azonnal megtörténik. Az elérhetőség földrajzi hely/ország alapján eltérő lehet, továbbá bizonyos limitek is vonatkozhatnak rá.

A kifizetések egyes online módszereknél azonnal jóvá lettek írva a választott számlán, míg másoknál ez eltartott pár napig. Összességében elmondható, hogy ez a rész teljesen megfelel az online fogadóirodákkal kapcsolatos elvárásoknak.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Természetesen kérdések és esetleges problémák bármikor felmerülhetnek, az online fogadási élmény pedig nem sokat érne, ha nem állna mögötte egy profi ügyfélszolgálat. Szerencsére itt ilyenről szó sincs, mert az ügyfélszolgálati csapat remekül felkészült és többféle módon is elérhető. A legnépszerűbb az élő chat, amikor is minimális várakozást követően beszélhetünk a Bet365 egy munkatársával. Itt külön megemlítenék egy saját példát, amikor egy téves utalás kapcsán kerestem fel a chaten az ügyfélszolgálatot, és pár percen belül már rendezték is a problémámat.

Az ügyfélszolgálat természetesen e-mail-en is felkereshető, ilyenkor a válaszidő természetesen nem közelíti meg a chates változatot, de nem is tart tovább néhány óránál. Sürgős problémák esetén azonban inkább válasszuk a chatet, illetve a telefonos elérhetőséget, amely utóbbinál egy rövid „sorban állás” szükséges, mint általában a telefonon elérhető ügyfélszolgálatoknál.

Összefoglalva elmondható, hogy a Bet365 egy valóban teljes kínálatot nyújtó, remekül kialakított, elegáns felületű online fogadóiroda/kaszinó, amelyet több évnyi tapasztalatom alapján bátran merek ajánlani hobbi szinten érdeklődőknek és profi fogadóknak egyaránt.

Bet365 Magyar