Bet365 Exkluzív promóciók ✔ 0:0 - pénzvisszafizetés ✔ Katt ide!

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Bet365 Exkluzív promóciók

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken
Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek.

Így működik:
Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast piacra BÁRMELY labdarúgó-mérkőzésen.
Ha a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul és a fogadás veszít, a tétjét visszafizetjük.
A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

Bet365 Alternatív Link & bemutató 2021. A világ legnépszerűbb fogadóirodájánál minden lehetséges opció megtalálható, amire csak egy fogadónak szüksége lehet. A szorzók versenyképesek, a felület pedig kifogástalan úgy az élő fogadások, mint a kifizetések esetében. Csaptunk és olvasóink véleménye szerint is a második legkedveltebb online fogadóiroda, az Unibet után. A 2000-ben alapított Bet365 sokszor bizonyította már, hogy az egyik legjobb online fogadóiroda. Olvassátok tovább elemzésünket és mindent megtudhattok a Bet365-ről.

FOCI TIPPEK INGYEN - Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.