Belgium – Azerbajdzsán Tippmix Tippek – november 19. 18:00

Belgium – Azerbajdzsán Tippmix Tippek – november 19. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Belgium csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben Belgium kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Azerbajdzsán egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. A statisztika alapján Belgium sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Belgium 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Azerbajdzsán pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát Belgium jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Belgium olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Szerbia vagy az Észtország. Az Azerbajdzsán pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Szlovákia, az Észtország. Belgium erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Belgium olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Marokkó. Az Azerbajdzsán gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Málta. Belgium csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Belgium – Azerbajdzsán Tippmix Tippek – november 19. 18:00

Alatt 3,5
SZORZÓ: 1.79

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!