Bayern München – Paderborn Tippek Bundesliga 2020. február 21. 20:30

Kérd naponta a tippeket itt

Bayern München - Paderborn Tippek Bundesliga 2020. február 21. 20:30

Bayern

Paderborn

Bayern München SC Paderborn 07 élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 21.2.2020. -án/-én 20:30 -kor a Allianz Arena stadionban, Munich, Germany Bundesliga – Germany -ban/-ben.

Esemény leírása:
Név: Bayern München – SC Paderborn 07
Dátum: February 21, 2020
Időpont: 20:30 
Helyszín: Allianz Arena, Munich , Germany

Több információ:
Bayern München élő eredmények, sorsolása és eredményei
SC Paderborn 07 élő eredmények, sorsolása és eredményei

 

Bayern München

Utolsó eredmény: 1-4 vs Köln

Forma: W W W D W

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (9:2).
Az elmúlt fél évben a Bayern München ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paderborn háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Bayern München sikeresebb volt a közelmúltban.
Bayern München az előző mérkőzést az 1. FC Köln ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 1 – 4 lett (Bayern München nyerte a mérkőzést).
Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bayern München 7 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paderborn pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Bayern München jobban szerepelt.
Bayern Munich nem vesztett az utolsó 6 mérkőzésén.

Paderborn

Utolsó eredmény: 1:2 vs Hertha

Forma: L W L D L

A Paderborn nem tudott győzni Bayern Munich csapata ellen az utóbbi 4 mérkőzésén.
SC Paderborn 07 az előző mérkőzést az Hertha BSC ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 1 – 2 lett (Hertha BSC nyerte a mérkőzést).
Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Olympiakos Pireus, a Borussia Dortmund vagy a Crvena Zvezda. A Paderborn pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Werder Bremen, a Hannover 96 vagy a Freiburg. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
 
Az elmúlt egy évben a Bayern München olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hoffenheim vagy a Bayer Leverkusen. A Paderborn gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hoffenheim, az 1. FC Köln. A Bayern München csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 2O.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a UNIBET az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Bayern München - Paderborn Tippek Bundesliga 2020. február 21. 20:30

Alatt 5.5

@ Szorzó 1.44

20.000 Forint Kockázatmentesen

Powered by Live Score & Live Score App