Bayern Munchen-Liverpool, Audi Kupa, 20 óra 30 perc

Bayern Munchen-Liverpool, Audi Kupa, 20 óra 30 perc

Ma kezdődik, már az ötödik alkalommal rendezett Audi Kupa, amelyet a német autógyártó rendez és lassan már hagyománnyá vált, a mérkőzésekre az Allianz Arenan kerül sor, az Audi kupát háromszor a házigazda Bayern Munchen nyerte meg, és 2011-ben a Barcelona.

Az idéni turnén a Bayer Munchen mellett részt vesz a Liverpool, a Napoli valamint az Atletico Madrid.

A hazai pályán szereplő Bayern Munchen a felkészülési mérkőzéseken nagyon gyengén szerepelt, 1-1-es döntetlen az Arsenallal, 0-4 –es vereség a Milan-al, 0-2-es vereség az Interrel, egyetlen mérkőzésüket a Chelsea ellen sikerült megnyerniük a nyáron 3-2 re.A Liverpool 6 barátságos mérkőzést játszott eddig a nyári szünetben, amelyből 5-öt megnyertek, az ellenfelek a következők voltak Sydney FC, Tranmere, Crystal Palace, Leicester és a Herta Berlin, ezeket a csapatokat mind legyőzte és 1-1-es döntetlent játszodtak a Wigan-al.

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy a Bayern Munchen győz, amelyre az Unibet 1,60-as szorzót kinál.

ÚJ!!! 

Regisztrálj a weboldalunkon levő bannerekről bármelyik fogadóirodához a következő 4 közül:CASINIA, UNIBET, WINMASTERS vagy WILLIAM HILL és exkluziv befizetési bónusz mellett, nyerhetsz egy IPHONE 7-es telefont, amely nyertesét élőben fogjuk kisorsolni szeptember 10-én, a random.org weboldal segitségével. Ha több fogadóirodához regisztrálsz több esélyed lessz, minden nyitott számlához egy sorsjegyet kapsz. Regisztrálás után küldd el a felhasználó nevedet, valamint a teljes nevedet az office@ingyentippek.com email cimre.

Bővebb információkat a befizetési bónuszokról ITT TALÁLSZ.

Powered by Live Score & Live Score App