Balmazújváros – Diósgyőr, NB 1, 18 óra

Balmazújváros – Diósgyőr, NB 1, 18 óra

Ma este 18 órától az NB 1 4.-ik fordulójának nyitó mérkőzésén az újonc Balmazújváros a Diósgyőrt fogadja, a mérkőzést élőben nézhetik az M4 sport tv csatornáján.

Nyugodtan azt lehet mondani, hogy a mai házigazdág jól kezdték a bajnokságot, annak ellenére, hogy csak két pontot szereztek 3 mérkőzésen, de milyen ellenfelekkel: Honvéd, Vasas és Videoton, 3 gólt rúgtak és 4 gólt kaptak 3 mérkőzésen. Óriási érdeklődés van ez a mérkőzés után, információink szerint telt házra várhatunk, tehát valami focira is számithatunk, habár a mérkőzés órájára óriási hőséget jelentettek be 36-38 fokot.

A mai vendégek nagyon jól kezdték a bajnokságot, 3 forduló után a tabelle élén vannak, 7 ponttal, simán legyőzték a Vasast is, meg a Haladást is, a bajnok Hovéddal pedig idegenben 2-2 döntetlent játszodtak.

Őszintén minket meglepett a fogadóirodák választása, hisz 2,45 –ös szorzója van a mai vendégeknek, de szakértőink egy erősebb és biztosabb tippek választottak erre a mérkőzésre, és pedig a vendég csapat nyer minimum egy félidőt, amelyre az Unibet 1,74-es szorzót kinál.

Az ingyentippek.com csapata össze álitott nektek ingyen egy könyvet,amely segitégével ti is sikeres sporfogadók lehettek, részletekért kattints IDE.