Bajnokok Ligája: Melyik arcát mutatja a Barcelona?

A Napoli előtt ott az esély a továbbjutásra. Barcelona-Napoli, szombat 21:00

Az első összecsapás: A nem éppen fényes szezont futó Napoli drukkerei talán maguk sem hitték, hogy kedvenceiknek lehet esélyük a spanyol bajnokságot – akkor még – vezető Katalánok ellen. Mertens azonban fél óra után bevette a vendégek kapuját, akik innentől kezdve támadásra voltak ítélve. Griezmann révén össze is jött az egyenlítés, ám hiába a 67 százalékos labdabirtoklás, a Barca fölénye teljesen meddőnek bizonyult. Ospinának mindössze egyetlen védést kellett bemutatnia, az pedig csak tetézte a bajokat, hogy a gránátvörös-kékek két labdaszerző középpályása közül Busquets sárga lapot kapott, Vidal pedig pirosat, ezzel mindketten kiírták magukat a visszavágóról. Az idegenben lőtt gól viszont sokat érhet.

Jelenlegi forma: A Napoli idénye már mindenképpen sikeresnek mondható: a Juventus legyőzésével ugyanis a déliekhez került az Olasz Kupa, ez is több, mint amire a szurkolók számíthattak. A szörnyű szezonkezdet és Ancelotti kirúgása/Gattuso érkezése után, a legtöbben még csak álmodni sem mertek trófeákról. A világbajnok középpályás azonban összekapta a gárdát, a nagycsapatok ellen pedig kifejezetten eredményesnek mutatkozott a Napoli, amely a bajnokságban a hetedik helyet szerezte meg.

A Barcelona második lett Spanyolországban, de ennyi erővel, akár 15. is lehetett volna… A rajongók számára egy eredmény elfogadható: a bajnoki cím. Márpedig az a Real Madrid birtokába került, miután a Katalánok nem játszottak éppen jól a kényszerszünetet követően. Sőt, néha-néha kiábrándító volt az együttes ötlettelensége, más alkalmakkor viszont valódi gálát rendeztek. Nehéz kiigazodni rajtuk, annyi szent.

Hadrendek és hiányzók: A Barcelona hosszú évek óta a 4-3-3-as formáció mellett teszi le a voksát: Setien sem változtatott ezen, ahogy Gattuso is ezt a taktikát alkalmazza legszívesebben a nápolyiaknál. Az olaszok keretéből Maksimovic hiányzik majd a legjobban, míg az apró termetű támadó, Insigne a padról szállhat be, sérülése miatt. A másik oldalon a Busquets-Vidal páros kiesése nagyon-nagyon fájdalmas… Hiányukban nincs igazi labdaszerző középpályás a keretben, a Rakitic-Roberto-De Jong hármas egyike sem alkalmas erre a feladatra. Márpedig a Barcelona legnagyobb fegyvere a labdabirtoklási fölény, amit csak a megfelelő középső szekcióval lehet megtenni.

A mérkőzés várható képe: A Katalánok alighanem eldugják a zsugát, számukra tökéletes a döntetlen is, nem kell rohanniuk az előrejátékban. A Napolinak viszont kelleni fog a gól, de nem szaladhatnak fejjel a falnak. Gattuso vállán nagy felelősség nyugszik: ha kitalál egy olyan taktikát, mint a Juventus ellen, az Olasz Kupa fináléjában, könnyen meglepheti a kényelmes Barcát. Sőt, akár meg is állíthatja a mostanában igencsak csikorgó gránátvörös-kék gépezetet!

Tipp: Továbbjutó csapat: Napoli 3,25

TIPPEK

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb
A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.