Az IngyenTippek.com által ajánlott fogadóirodák

Az IngyenTippek.com által ajánlott fogadóirodák

Jelen pillanatban több legális online fogadóiroda is a rendelkezésünkre áll. Ezek közül nem mindenik üti meg a szintet, ezért arra gondoltam, hogy bemutatok néhányat, amelyet az IngyenTippek.com is ajánl. Nagyon sok aspektust vesz figyelembe, de, hogy ne legyen unalmas ez a cikk, kiragadok párat közülük és azt mutatom be nektek.

MalinaSPORTS

A MalinaSPORTS (kattints ide 50.000 forint bónuszért) egy általunk ajánlott iroda. Ez az első számú ajánlatunk azoknak, akik online szeretnének játszani és fiókjukat bankkártyával szeretik feltölteni.

   

 

CasiniaBET

A CasiniaBET (kattints ide 50.000 forint bónuszért) a másik olyan oldal, amelyet bizalommal ajánlunk neked. Élőben közvetít mérkőzéseket, fogadhatsz mobilról is vagy akár le is zárhatod a fogadásodat (részlegesen is).

    

Unibet

Említésre méltó oldalak még az Unibet (20.000 forint bónuszért kattints ide), a Winmasters (15.000 forint bónuszért kattints ide) vagy a Betfair (13.000 forint bónuszért kattints ide), de a fenti 2 amiről picit részletesebben írtam, mégiscsak az eslő számú lehetőségek, amelyeket internetes fogadásra ajánlunk.