Ausztrália – Magyarország Tippmix Tippek – június 28. 17:00

Ausztrália – Magyarország Tippmix Tippek – június 28. 17:00

MÁR AZ ELŐDÖNTŐ A TÉT!

5 éve nem jutott be a hazai vb-n az elődöntőbe a magyar női vízilabda-válogatott, miután a negyeddöntőben kikapott Kanadától. Most azokon az ausztrálokon kellene túljutni, akik a 2019-es vb bronzmeccsén egy góllal legyőzték a mieinket…

A mieink mérlege eddig három győzelem és egy vereség a vb-n, míg a háromból hármat nyerő ausztráloknak csoportgyőztesként nem kellett nyolcaddöntőt játszaniuk, de eddig csak olyan csapatokkal találkoztak, amelyek nem tartoznak a világ élvonalába (Kazahsztán, Új-Zéland, Brazília).

A két válogatott utoljára 2019-ben találkozott tétmérkőzésen: Ausztrália a Világ Ligában 12-7-re, míg a kvangdzsui világbajnokság bronzmérkőzésén 10-9-re győzte le Bíró Attila csapatát.

Magyarország két élcsapattal találkozott eddig ezen a világbajnokságon: Olaszország ellen kilenc, Kanada ellen pedig tizenegy gólt szereztek a mieink.

12 góllal eddig Szilágyi Dorottya a magyar csapat legeredményesebb gólszerzője a világbajnokságon, őt a 11 találattal álló Gurisatti Gréta, illetve a 10-ig jutó Keszthelyi-Nagy Rita követi a házi góllövőlistán.

Azt gondolod, hogy egyik csapat sem szerez gólt, ezért félsz megtenni tippünket? Nem veszíthetsz! A Bet365 visszaadja a feltett tétet, ha a mérkőzés végeredménye 0-0 lesz. Iratkozz fel most oldalunkon keresztül, hogy tied legyen ez az exkluzív bónusz!

Ausztrália – Magyarország Tippmix Tippek – június 28. 17:00

Magyarország

– SZORZÓ 1.89

TIPPEK

Fogadási Bónuszok

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Ingyen Tippek

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 15.000 HUF