Atlético Madrid – Real Sociedad Tippmix Tippek – május 28. 19:00

Atlético Madrid – Real Sociedad Tippmix Tippek – május 28. 19:00

A Real Sociedad utoljára 2013-ban kvalifikált a BL-csoportkörbe, most már csak egy hajszál választja el céljától. Az Atl. Madrid a 2. helyért harcol, de legutóbb 3-0-s vezetést engedett ki a kezéből az Espanyol ellen (3-3) – most javítanak a hazaiak?

Az Atl. Madrid utolsó három hazai mérkőzésén rendre legalább 3 gólt szerzett: 3-1, 5-1, 3-0.

Az Atl. Madrid legutóbb januárban kapott ki otthon, akkor a Barcelona nyert ellene 1-0-ra. Azóta 10 hazai ligameccsén 9 győzelem mellett egy iksz a mérlege.

A Real Sociedad 7 bajnoki óta veretlen, ezeken ötször pontosan 2 gólt szerzett.

Szeptemberi ligameccsük 1-1-es ikszet hozott, az első félidőt az Atl. Madrid, a másodikat a Real Sociedad nyerte 1-0-ra.

Atlético Madrid – Real Sociedad Tippmix Tippek – május 28. 19:00

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.74

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!