Atletico Madrid-Napoli,Audi Kupa, 17 óra 45 perc

Carlo Ancelotti (FC Bayern M¸nchen), Diego Simeone (AtlÈtico de Madrid), J¸rgen Klopp (Liverpool FC), Thomas Glas (AUDI AG)

Atletico Madrid-Napoli, 17 óra 45 perc

Ma kezdődik, már az ötödik alkalommal rendezett Audi Kupa, amelyet a német autógyártó rendez és lassan már hagyománnyá vált, a mérkőzésekre az Allianz Arenan kerül sor, az Audi kupát háromszor a házigazda Bayern Munchen nyerte meg, és 2011-ben a Barcelona.

Az idén rendezett turnén a Bayern Munchen mellett részt vesz a Liverpool, a Napoli valamint az Atletico Madrid.

 

A spanyol bajnokságban a 3.-ik helyen végző Atletico Madrid még a felkészülés elején jár, hisz a spanyol bajnokság csak augusztus 19-én kezdődik, ahol az első fordulóban idengenben a frissen feljutott Girona otthonába látogat. A spanyolok eddig egyetlen felkészülési mérkőzést játszodtak a Toluca ellen, amelyen gól nélküli döntetlen született.

A Napoli már a felkészülési időszak vége fele jár, eddig már 4 edző mérkőzést is játszodtak, 17-0 az Anaunia ellen, 7-0 a Trento ellen, 4-1 a Carpi ellen, és 1-1-es döntetlen a Chievoval.

Valószinü felállás

Atletico Madrid: Oblak – Belen, Savic, Godin, Kasmirski, Gimenez, Gaitan, Carrasco, Torres, Griezmann, Correa

Napoli: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Rog, Jorginho, Hamsik, Callejon, Insigne, Mertens

Szakértőink tippje erre a mérkőzésre, hogy a Napoli győz, amelyre az Unibet 2.75-ös szorzót kinál.

ÚJ!!! 

Regisztrálj a weboldalunkon levő bannerekről bármelyik fogadóirodához a következő 4 közül: CASINIA, UNIBET, WINMASTERS vagy WILLIAM HILL és exkluziv befizetési bónusz mellett, nyerhetsz egy IPHONE 7-es telefont, amely nyertesét élőben fogjuk kisorsolni szeptember 10-én, a random.org weboldal segitségével. Ha több fogadóirodához regisztrálsz több esélyed lessz, minden nyitott számlához egy sorsjegyet kapsz. Regisztrálás után küldd el a felhasználó nevedet, valamint a teljes nevedet az office@ingyentippek.com email cimre.

Bővebb információkat a befizetési bónuszokról ITT TALÁLSZ.