Asztalitenisz tippek - Ingyen Tippek - Megbízható tippmix tippek

Asztalitenisz tippek  2020. Figyelembe véve a játék egyszerűségét, nem csoda, hogy az asztalitenisznek világszinten több, mint 875 millió rajongója van. Az alábbiakban a legjobb oldalakat fogjuk elemezni, amelyeken fogadni lehet az asztaliteniszre, ugyanakkor tanácsokkal és stratégiákkal látjuk el olvasóinkat.

A 2020-as év legjobb honlapjai, melyeken asztaliteniszre lehet fogadni:

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 30.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5

Bet365 - Asztalitenisz tippek

Nagyszámú fogadáskötési lehetőség az asztaliteniszre
Részletes statisztikák
Engedélyezve és szabályozva az MGA által

A Bet365 teljes csomagot biztosít a fogadások terén. Ha a honlap élő fogadási arénáját szeretnénk elérni, nem kell egyebet tennünk, mint a Bet365 sportfogadási oldalán az asztalitenisz opcióra kattintunk a képernyő bal oldalán. Asztaliteniszben nagyon széles a kínálata, ugyanakkor a legtöbb fogadási variációt is a Bet365 ajánlja. Élőben lehet követni a mérkőzéseket, a frissítések másodpercről másodpercre történnek. Ha a képernyő aljára görgetünk és kiválasztjuk a sportstatisztikák gombot, részletes adatokat kaphatunk az asztaliteniszről.

22BET Asztalitenisz tippek

Különféle asztalitenisz fogadásokat találunk
Engedélyezve és szabályozva a CGA által

A nagyon széles asztalitenisz kínálat ellenére, a fogadási variációk száma elég alacsonynak mondható. A 22BET élő fogadási felületének eléréséhez kattintsunk a sportfogadási oldalon az asztalitenisz opcióra, mely a képernyő bal oldalán található. Amint kiválasztjuk a versenyt/ligát, amelyre fogadni szeretnénk, azonnal átirányít az oldal az élő fogadások ablakra. Élő frissítéseken keresztül követhetjük a mérkőzéseket, de élő közvetítéssel nem szolgál a honlap. Ugyanakkor a 22BET remek bónuszt nyújt azoknak, akik a mi oldalunkon keresztül regisztrálnak nála!

22bet Belépés

UNIBET - Asztalitenisz tippek

Élőben lehet követni az asztalitenisz meccseket
Engedélyezve és szabályozva az UKGC és GGC által

Az Unibet az egyik legjobb fogadóiroda, ha az asztalitenisz szorzókat vizsgáljuk. Az élő fogadások eléréséhez, kattintsunk a képernyő bal oldalán található asztalitenisz gombra. Széleskörű asztalitenisz-fogadásokat találunk.

UNIBET Belépés

Asztalitenisz tippek - Ingyen Tippek - Megbízható tippmix tippek

Asztalitenisz tippek - Népszerű fogadások asztaliteniszre

• Első sorban, akárcsak a többi sportok esetében, fogadhatunk a győztesre, de nem mindenikünk képes előre látni a végeredményt, ezért a fogadóirodák más típusú fogadásokat is kínálnak
• A futballból jól ismert hendikepre is fogadhatunk, melyet hasonló körülmények között lehet megtenni. Csak annyi a dolgunk, hogy meghatározzuk a nyertest és hogy mekkora lesz a hendikep.
• Egy másik módja a fogadásnak, hogy kiválasztunk egy játékost és megadjuk, hogy egy adott bajnokságban/versenyen hányadik helyet ér majd el. Nyereséges fogadástípus, amíg képesek vagyunk eltalálni a helyezéseket, hiszen az ajánlott szorzók elég magasak.
• Fogadhatunk alá- vagy fölé, ami azt jelenti, hogy a szettben elért pontok számára tesszük tétünket.
• Ezeken kívül lehet fogadásokat kötni a pontos eredményre is. Annak ellenére, hogy az asztaliteniszben nem könnyű meghatározni a végeredményt, tudnunk kell, hogyha ez sikerül, jelentős pénzösszeghez juthatunk.

Asztalitenisz tippek - Tanácsok és fogadási stratégiák

Első sorban próbáljuk minél jobban megismerni az ellenfeleket, elemezni kell gyengeségeiket és erősségeiket, az egymás elleni mérleget, mert ezeket ismerve értékes információkkal gazdagodhatunk. Figyelembe kell venni, hogyha egy játékos előnyben van, lehet, hogy lazítani fog néhány pont megjátszásakor, ezért ilyenkor kerülni kell az élő fogadásokat. Próbáljuk kielemezni úgy a fizikai, mint a pszichikai állóképességét mindenik játékosnak.

Ezt a sportot magasan a kínai játékosok dominálják. Néha azonban megéri kockáztatni és egy nem ázsiai játékosra fogadni, akinek jó esélyei vannak legyőzni ázsiai ellenfelét. Ez nyereséges lehet, de ajánlott minél jobban kielemezni a helyzetet, mielőtt ilyen fajta fogadást kötünk. Mindig kövessük a nemzetközi rangsorokat, a játékosok aktuális értékét és fizikai állapotukat. Figyelembe kell venni a mérkőzések fontosságát és a játékosok nyerni akarását. Minél nagyobb a tét, annál vadabb mérkőzésre számíthatunk.

Sportfogadás Tippek
Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!