Aston Villa – Manchester City Tippmix Tippek – december 6. 21:15

Aston Villa – Manchester City Tippmix Tippek – december 6. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (13:6).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Aston Villa stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Manchester City csapatának kedvez (5:3).
Az elmúlt fél évben az Aston Villa nyolcszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Aston Villa sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Aston Villa 6 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Aston Villa jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Legia Warszawa, az Alkmaar vagy a Lazio. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bayern München, a Manchester United vagy a BSC Young Boys. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Aston Villa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Everton. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Wolverhampton. Az Aston Villa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Aston Villa – Manchester City Tippmix Tippek – december 6. 21:15

 Manchester City

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!